Linda de Mol helpt armen in zaterdagavondshow SBS 6

Het is bekend wat de volgende stap is van Linda de Mol nu ze haar shows Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel niet mee mag nemen naar SBS 6. Ze komt met nieuw zaterdagavondamusement, waarin ze de minder bedeelde medemens helpt. “Hai, ik heb jullie hulp nodig. Voor een gloednieuw zaterdagavondprogramma ben ik op zoek naar mensen voor wie een serieus geldbedrag heel goed van pas zal komen“, zegt de steenrijke televisiekoningin in een vrolijke kandidatenoproep.

Aan wat voor redenen kunnen we denken? “Omdat ze enorm veel pech gehad hebben door een scheiding, een faillissement, ontslag, ziekte of wat dan ook. Mensen voor wie een flink bedrag letterlijk als een geschenk uit de hemel zal komen vallen.”

De Mol is hard op zoek naar kandidaten. “Ken jij zo iemand? Meld hem of haar dan bij ons aan. Maar dan komt ‘ie: zónder dat ze ervan af weten. Héél belangrijk, want het moet een grote verrassing worden. Alvast bedankt!”

Een paar weken geleden deed De Mol in Ladies Night nog vrij paniekerig over haar volgende tv-stap. Er zou geen idee op de plank liggen nu Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel niet over mogen komen.

De tv-koningin zei: “Ik heb nog overwogen om zelf een kort geding te beginnen, maar ik heb besloten dat ik de energie, tijd en het geld dat erin gaat zitten ga stoppen in het bedenken van iets nieuws. Ik moet ook wel, want ik moet over een paar maanden weer op de buis en ik heb gewoon geen programma, dus als iemand nog een goed idee heeft…

De kandidatenoproep van Linda de Mol kunt u hier bekijken.

Lees ook: Linda de Mol: ‘Ik had dit niet verwacht van RTL 4’ (17 oktober)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen