Gallyon feliciteert 17 jaar jongere opvolgster bij Hart

Gallyon van Vessem (50) feliciteert haar 17 jaar jongere opvolgster bij Hart van Nederland van harte. Ze wenst Siham Raijoul (33) succes met de presentatie van het programma op SBS 6. Dat is te volgen op Twitter. Gallyon en haar collega Selma van Dijk, ook 50, zijn op straat gezet om plaats te maken voor wat jongere dames. Zo is Airen Mylene (34) nu veelvuldig te zien als invalster en is Raijoul dus aangetrokken voor de presentatie. Gelukkig raakt Gallyon er niet door verzuurd.

De ontslagen presentatrice wenst Raijoul veel succes. “Beste Siham Raijoul, ik lees zojuist dat je Hart van Nederland gaat presenteren. Wat een mooie kans voor een mooie vrouw. Ik heb dit mooie programma heel lang met heel veel plezier gepresenteerd en ik wens jou oprecht heel veel plezier en succes. You go!💪🍀.

Daarop zegt de voormalig Jeugdjournaal-presentatrice: “You are a queen Gallyon van Vessem! Dankjewel voor je superlieve berichtje.

Selma van Dijk heeft niets laten horen, maar zij twittert ook maar één keer in de vier maanden.

Lees ook: Siham Raijoul (33) volgt ontslagen Hart-vijftigers op (dinsdag)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen