Siham Raijoul (33) volgt ontslagen Hart-vijftigers op

Siham Raijoul (33) gaat eind januari volgend jaar aan de slag bij Hart van Nederland. Ze is een van de opvolgers van de ontslagen presentatrices Gallyon van Vessem (50) en Selma van Dijk (50). Dat heeft SBS 6 zojuist bekendgemaakt. Raijoul heeft jarenlang bij Omroep Brabant gewerkt en is op dit moment werkzaam bij het NOS Jeugdjournaal. Nu maakt ze de overstap bij SBS 6. “Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator.”

Ze heeft er enorm veel zin in. “Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek. Ik hou van nieuws en van verhalen die mensen vertellen en dit komt allemaal samen op mijn nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Hoofdredacteur Marc Veeningen is blij met de komst van Raijoul, die Marokkaanse roots heeft.. “Ik ben heel blij dat een veelzijdig journalist als Siham onze redactie komt versterken. Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland.”

Ik verheug me dan ook op haar komst en verwacht dat Siham een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van het nieuwsmerk Hart van Nederland.

Hart van Nederland is elke avond om 22.30 uur te zien op SBS 6. Vooral de editie op zondagavond doet het traditiegetrouw goed.

Foto: William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen