Siham Raijoul (33) volgt ontslagen Hart-vijftigers op

Geplaatst op di 19 nov 2019 om 11:05

Siham Raijoul (33) gaat eind januari volgend jaar aan de slag bij Hart van Nederland. Ze is een van de opvolgers van de ontslagen presentatrices Gallyon van Vessem (50) en Selma van Dijk (50). Dat heeft SBS 6 zojuist bekendgemaakt. Raijoul heeft jarenlang bij Omroep Brabant gewerkt en is op dit moment werkzaam bij het NOS Jeugdjournaal. Nu maakt ze de overstap bij SBS 6. “Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator.”

Ze heeft er enorm veel zin in. “Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek. Ik hou van nieuws en van verhalen die mensen vertellen en dit komt allemaal samen op mijn nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Hoofdredacteur Marc Veeningen is blij met de komst van Raijoul, die Marokkaanse roots heeft.. “Ik ben heel blij dat een veelzijdig journalist als Siham onze redactie komt versterken. Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland.”

Ik verheug me dan ook op haar komst en verwacht dat Siham een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van het nieuwsmerk Hart van Nederland.

Hart van Nederland is elke avond om 22.30 uur te zien op SBS 6. Vooral de editie op zondagavond doet het traditiegetrouw goed.

Foto: William Rutten
41 Reacties op “Siham Raijoul (33) volgt ontslagen Hart-vijftigers op”


 1. Mart

  Siham Rrrrrrraijoul

 2. Daan

  Och god het is er één met een buitenlandse naam. Bind je maar in want de reacties worden weer volgeplempt met mensen die heel hard “MIJN PUUR BLANKE IDENTITEIT :( :( :( :( :(” gaan snikken.

 3. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  Jammer, mijn roddels en leugens werken niet meer

 4. Draaideur

  Jammer, mijn roddels en leugens werken niet meer

 5. Joop55

  HvNL een wederom door de door niet JdM bedachte format, scoort goed.

  En de PVV/FvD klojo’s mogen zich ook weer melden, met hun derrie.

 6. oijoepio

  Het is haar gegund, maar ik weet alleen niet of ze er nou zo op vooruit gaat: van het vertrouwde en vrij gedegen Jeugdjournaal naar het wat cheape en weinig journalistieke Hart van Nederland

 7. jan

  Ah de SJW’s verdringen zich voor de fipo.

 8. Ma His

  boycotten die handel !!!

 9. Sip

  We moeten dus multi-culti worden.

 10. Den Draaiert Joost.

  Leuke meid om te zien

 11. Jos

  Subtiel ook de toevoeging in de tekst van dit artikel “die Marokkaanse roots heeft”. Who cares? Wat boeit dat in deze context? Het zou wat anders zijn, als ze een reportageprogramma gaat maken over Marokko.

 12. Geert

  De nieuwe presentatrice van ‘ ’t Hart van het Kalifaat’.

 13. Lasmina

  Eindelijk een knappe Arabische presentatrice! Gaat een leuke toevoeging zijn op de buis en ook wat verfrissender

 14. Flauwe Kul

  Heeft waarschijnlijk een contract getekend voor 17 jaar….

 15. Flip de Beer

  Hart van Nederland journalistiek?

 16. Zomaar een persoon

  @oijoepio – Hier mag ze iig nog tot haar 50ste blijven. Bij het Jeugdjournaal ben je al veel eerder afgeschreven, omdat de doelgroep simpelweg hooguit 12 is (die willen zich met de vrouw op het scherm kunnen identificeren).

 17. Rundvlees

  Gat ze ok met zon strat aksentjuh pratuh?

 18. Ron

  Dacht dat 6 toch meer de richting op wilde van een wat rechtse variant van RTL en een soort Tros-gevoel terug wilde hebben. Dat blijkt niet bepaald uit deze keuze.

 19. Minder of Mirjam

  Sandra Schuurhof stapte ook over om Hart van Nederland journalistieker te maken, maar dat was een flop en werd binnen een jaar teruggedraaid.

 20. Solomon

  Bij de enige echte Oer-Hollandse commerciële Talpa TV weten ze natuurlijk inmiddels ook wel dat het nieuwe I Love Holland Team 2019 niet beperkt kan blijven tot de prachtige blonde uitstraling van een vakmeid zoals Linda !..

 21. Fabio

  Verder ontwikkelen bij dat flutprogramma, laat me niet lachen zeg.

 22. johan

  33 veels te oud toch

 23. Kim Jong-un dos tres

  Mooi, zij kan 17 jaar mee en dan mooi worden afgeserveerd.

 24. Solomon

  12:08 Drogreden van bruin Gifslang Angela de Jong van het Algemeen Fake Dagblad over John de Mol zijn bij deze natuurlijk ontkracht !.. Jammer hé bruin Gifslang de Jong uw hetze is mislukt !..

 25. critikast

  Leuke vrouw, alleen moet ze de journalistieke inhoud van haar nieuwe programma niet overdrijven. Ook met haar zal Hart van Nederland een veredeld roddel- en sensatieprogrammaatje blijven.

 26. Ben

  Het is een beetje laat maar na de noordkoreaanse piraten omroep gaat sjonnie eindelijk ook over op de kleuren tv. Gevolg : nog minder kijkers. Sluit me aan bij hierboven : keihard boycotten.

  Het had dus geen ruk met hiudbaarheidsdatum te maken.
  Apart dat het beleid van sjonnie en pinoccio steeds meer op elkaar gaan lijken. Zou sjonnie ook pinoccio regiseren……
  Riekt er wel naar.

 27. Ben

  Zal ook wel weer powered by linda zijn……een garantie voor weer een flop

 28. Erik

  Dementerende ‘critikast’ is in de war met Shownieuws.

 29. Jelte

  Als ik zo die foto zie past ze prima binnen het plaatje. Annemarie Bruning en Airen eruit en nog iemand erbij en het zijn weer wat minder saaie personen aan de desk.

 30. Medusa

  Wat kan een journalist leren bij HvanN? Flutprogramma

 31. Sum Ting Wong

  Van voorleesmoeder met gebrekkige intonatie voor kinderen naar voorleesmoeder met gebrekkige intonatie voor bejaarden en laagopgeleiden..

 32. Sum Ting Wong

  Dit gaat by the way puur over quota’s die vastgesteld zijn voor mediabedrijven. Dit gaat niet om kwaliteit.

 33. FlyingLotus

  Slikt ze?

 34. Wyatt

  Jeugdjournaal kijkers zijn nog slimmer dan Hart van NL kijkers dus ze moet het nieuws nu nog simpeler brengen.

 35. Maria

  Je ziet bijna geen mensen met blond haar (dus niet uit een doosje) op tv, het lijkt wel discriminatie.

 36. Gezond verstand

  Zij heeft zo’n populair reclame hoofd. Een gekleurd type met veel krullend haar is zeer populair bij de inclusiviteits-geile reclame bureaus in de randstad. Let er maar eens op……

 37. Dorien

  Inderdaad, kreeg van mijn verzekeraar een e-mail met een afbeelding van een dame die op haar lijkt om mij welkom te heten.

 38. Vorst van Peter

  Wij namen haar niet, want ze kijkt altijd zo boos en chagrijnig als ze presenteert.

  Bovendien uit de linkse NPO tuin, dat zegt genoeg

 39. Bram

  Ze willen een breder publiek aan gaan spreken dan alleen de witte Hollander dus de blanke Gooische dames moeten het veld ruimen.

 40. Kayleigh

  Dat je voor een man wilt werken die aan leeftijdsdiscrininatie doet…..

 41. Bridget Maasland

  Ik doe sowieso niet aan leeftijdsdiscriminatie

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.