Dries Roelvink pakt Marc-Marie aan: ‘Je voegt niets toe’

Dries Roelvink is de zoveelste BN’er met een beperkt incasseringsvermogen. Hij liet vrijdagavond in De Wereld Draait Door blijken niet gediend te zijn van de kritiek die tafelheer Marc-Marie Huijbregts op hem heeft gegeven. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Huijbregts riep begin deze maand tijdens het krukgesprek in DWDD dat hij zich ergert aan de dagelijkse bijdragen van Roelvink aan de radioshow van Sven Kockelmann. Gisteren zaten de drie heren samen aan tafel.

Aan het eind van de uitzending bracht Roelvink de uitspraken van Huijbregts ter sprake. “Hij is ook een enorme fan van mijn columns.”

Huijbregts: “Nee, die vind ik verschrikkelijk. Ik heb het hier wel eens op de kruk gezegd. Dan denk ik: elke dag Dries Roelvink wat hij van Syrië vindt! En dan zet ik de radio af.”

Roelvink vervolgens tegen gastheer Matthijs van Nieuwkerk: “Dit is jouw sidekick en ik vind hem absoluut niet geschikt als sidekick in een talkshow. Jij bent meer iemand die de lachers op zijn hand wil krijgen, maar je voegt niets toe.”

Huijbregts: “Oh, nou, dankjewel! Top.”

Van Nieuwkerk: “Jij nog weer?

Huijbregts: “Nee, alsjeblieft niet. Ik vind hem als een zanger supergoed.”

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen