Anouk Smulders na 8,5 jaar BLVD weer bij Shownieuws

Anouk Smulders is aan de slag gegaan als deskundige van het tv-programma Shownieuws. Ze beleefde haar debuut vrijdagavond bij een item over de strippersfilm van Jim Bakkum. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Smulders werkte van 2008 tot begin 2017 als lifestylekenner in RTL Boulevard. Ze was van 2005 tot begin 2006 al te zien als presentator van Shownieuws en in de tussenliggende periode deed ze Entertainment Live op Talpa. Nu keert ze terug bij SBS.

Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans vindt het leuk dat Smulders weer aan boord is. “Vanavond voor het eerst hier aan de desk Anouk Smulders. Hoe vind je het om weer hier te staan? Het is veertien jaar geleden, hè?

Daarop zei Smulders: “Veertien jaar geleden, ja. Ik wou bijna zeggen: 83 jaar geleden. Nee, het is heerlijk en gezellig weer. Ik heb er zin in!

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt het ook gezellig. “Ik kan het me nog wel herinneren hoor dat ze hier stond.

Anouk Smulders is de vrouw van de bekende paparazzo Edwin Smulders. In haar tijd bij RTL heeft Anouk ook het programma Holland’s Next Top Model gepresenteerd. Daar stopte ze mee toen ze ook vertrok bij RTL Boulevard.

Andere Boulevard-prominenten die recentelijk aan de slag zijn gegaan voor Shownieuws zijn Olcay Gulsen en Ronald Molendijk.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen