Bridget Maasland vindt Aaf Brandt Corstius een doos

Bridget Maasland is het eens met de kritiek van Fred van Leer op Volkskrant-columniste Aaf Brandt Corstius. Dat liet ze vrijdagavond weten in RTL Boulevard. Brandt Corstius schrijft elke vrijdag een stukje over opmerkelijke celebritynieuwtjes en ditmaal had ze het over de schouderontsteking van Van Leer. ‘Soms kun je wel verlángen naar een mediastop van Fred van Leer’, luidde de kop. De stylist vent zijn hele medische toestand uit op Instagram en daar wordt zij een beetje moe van.

Van Leer liep rond met pijn, werd opgenomen door een Rotterdams ziekenhuis die hem sterallures verweet, ging toen op aanraden van Mariska Bauer naar de Bergman Clinic in Breda en daar werd twee liter pus uit zijn schouder gezogen. De volgers van Van Leer maakten alels van dichtbij mee.

Brandt Corstius: “Het deed ons denken aan die ene keer dat Fred van Leer een mediastop had ingelast, die hij na een dag alweer verbrak. Althans, dat berichtten de media toen. Want volgens Van Leer had hij helemaal geen mediastop ingelast, hij had alleen gedreigd met een mediastop. Het was allemaal heel complex.”

Lang verhaal kort: soms kun je wel verlángen naar een mediastop van Fred van Leer. Voor heel even. Een dagje, of zo.”

Van Leer kan niet lachen om die column. “Deze vrouw die geen idee heeft waar ze het over heeft en over mijn rug denkt heel leuk te zijn…. En lees nog even je column terug van een aantal haar geleden ….. weet je zeker niet meer hè! Sorry peeps maar dit is typisch een gevalletje de eeuwige 2 liter pus in je schouder en geen arts die je daar aan wilt helpen …. kijken of je dan nog steeds zo lollig bent. En kijk eens Aaf nu heb je echt een keer lezers!!!!! Ik zou zeggen keep it up!

Als er bijval volgt van trollenkoning Dotan, dan weet je zeker dat je te maken hebt met de zoveelste BN’er zonder incasseringsvermogen. Onlangs sprong hij nog in de bres voor de verongelijkte Britt Dekker, ook al boos op een columnist.

Dotan tegen Van Leer: “Trek je ajb niets aan van die columns. Dit zijn mensen die geld verdienen met stukjes schrijven over anderen en vaak negatief. Weet je nog waar we het over hadden? Do it for the lovers, not the haters ♥️♥️♥️

Maar ook de hypocriete Bridget Maasland – roddelt al jaren over sterren, maar nu ze zelf shownieuws is, is ze boos – steunt Van Leer. Gisteren zei ze in Boulevard: “Nou, Ruud, daar kunnen wij over meepraten. Volgens mij is iedereen wel eens door Aaf Brandt Corstius door het slijk gehaald. En nooit echt zo lekker gegrond of dat je denkt: ja, wat is de toegevoegde waarde?

Ruud de Wild: “Ze hoopt dat er over haar geluld wordt.”

Bridget: “En dat is gelukt!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen