Rotterdams ziekenhuis verwijt Fred van Leer sterallures

Als bekende Nederlander word je niet per se sneller uit je lijden verlost in een ziekenhuis. Sterker nog: toen Fred van Leer zich afgelopen weekend met ernstige pijnklachten bij een ziekenhuis in Rotterdam meldde, werd hem sterallures verweten. Uiteindelijk is hij, op aanraden van Mariska Bauer, bij Bergman Clinic in Breda uitgekomen en daar zijn ze wél BN’er-proof. “Ik ben boos dat ik de hulp niet kreeg die ik vroeg en waar ik echt om gesmeekt heb“, zegt hij over het Rotterdamse ziekenhuis.

Hij is schandalig behandeld, aldus Van Leer in Shownieuws. “Ze zeiden: ‘Neem maar een pilletje, ga maar rusten.’ Iedereen kan fouten maken, maar iemand zei ook: ‘Omdat je Fred van Leer bent denk je dat je een voorkeursbehandeling krijgt?’ Ik zei: ‘Nee.’”

Uiteindelijk vertrok Van Leer naar de Bergman-kliniek in Breda, dankzij een tip van Mariska Bauer. “Ze heeft gebeld, ik heb die dokter nog gebeld diezelfde avond en hij zei: ‘Maandag ga ik het regelen.’ Ik ben Mariska heel erg dankbaar.

Van Leer, bekend van programma’s op onder meer TLC, kampte met een onsteking in zijn schouder. Uiteindelijk is er in Breda twee liter pus uit zijn schouder gehaald, aldus de tv-stylist.

De arts die Van Leer heeft geholpen is Robbert van Dijck.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen