Anita Witzier: ‘Wendy’s actie getuigt niet van klasse’

Geplaatst op ma 11 nov 2019 om 12:30

Anita Witzier vindt het van weinig klasse getuigen als Wendy van Dijk écht haattweets over Chantal Janzen geliket heeft. Dat zegt ze in gesprek met Veronica Magazine. Van Dijk ontkent in alle toonaarden dat ze nare berichtjes over haar voormalig RTL 4-collega heeft geliket en stelt dat een ‘derde persoon’ haar twitteraccount heeft gebruikt. Critici menen echter dat die derde persoon haar alter-ego is. “Ik vraag me af wat ervan waar is, maar als het echt zo is, getuigt het niet van klasse.

Witzier lijkt net als de meeste mensen te twijfelen over de verklaring van Van Dijk. Ze heeft het relletje verder niet op de voet gevolgd. “Sowieso ben ik niet bezig met wat er in de marges van televisieland gebeurt. Ik doe gewoon m’n werk, met fijne collega’s, en dat vind ik fantastisch. De rest interesseert me niet per se.”

Showbizzfeestjes dan? “Als het zo uitkomt is het leuk, maar ik hou ook van op tijd naar bed gaan met een boek. Ook Instagram en Facebook beheers ik niet.”

Ze blijft lekker weg van de socials. “Mijn dochter heeft me al vaak genoeg een cursus Insta gegeven, maar ik snap er nog steeds geen moer van. Ik mis de handigheid. En als ik nu mijn Facebook open, heb ik 128 ongelezen berichten. Moet ik dat echt allemaal bijhouden? Wanneer dan?!

Een mooi programma maken is genoeg voor mij, en wat ik daarnaast als ambassadeur kan doen voor Reuma Nederland, Hulphond Nederland en de Zonnebloem.

Lees ook: Meerderheid lezers: ‘Wendy likete haattweets zélf’ (15 september)

Foto: Stijn Ghijsen
21 Reacties op “Anita Witzier: ‘Wendy’s actie getuigt niet van klasse’”


 1. Chipp

  Misschien post Wendy hier ook wel onder een alter ego :)

 2. Supertrashhh

  Misschien kan Andre Hazes je eens wat uitleg geven over Instagram gezellig met een wijntje erbij?

 3. Hermann Boring

  Wendy en klasse. LOL!!

 4. Je dikke moeder

  L E K K E R B O E I E N D; lijkt het schoolplein vd middelbare school wel, deze website, lekker praten over wat andere zeggen over andere.

  WAL-GE-LIJK

 5. Tinie Parkiet

  De gedragingen van Wendy worden in medische termen geduid als schizofreen.

 6. Ton van Dam

  Leuk wijf. Wendy fake.

 7. Satananana

  Waar kan ik dat geluksgen kopen?

 8. Bo

  Je zou verwachten dat MC de hele dag berichten stuurt over Hazes en Maasland. Maar blijkbaar wordt er liever een oud verhaal weer opgewarmd over Wendy.

 9. Angela de Jong- ook op loonlijst RTL

  Is breedbeeld weer leugens en roddels uit haar oude doos aan het verspreiden.

 10. Henk

  Ik vind Anita een vrouw met klasse.Dat zie je wel meer bij de NPO…..

 11. jomari

  Witzier je weet heus wel dat Wendy in een verdomhoekje zit, het (zoveelste)
  slachtoffer van sensatiepers/zoekers.Valt mij tegen dat jij je er over uit laat,
  m.a.w. olie op het vuur gooit door te twijfelen.
  Meer klasse toont o.a. Linda omdat zij er over zwijgt, er is immers geen enkel
  bewijs.

 12. Mike

  @Jomari, wie zit er tegenwoordig niet in het verdomhoekje? Volgens MC bezoekers is iedereen versleten, oud, talentloos, achterbaks, drugsgebruiker etc etc

 13. jan

  Anita kan beter haar klep houden met haar ongefundeerde uitspraken. Maar goed, ze is toch al lang al binnen dankzij de staatsruif.

 14. Remi

  Wendy: “Na het invalidenkarretje-debacle ben ik wékenlang bezig geweest met mezelf iéts positiever in de markt te zetten, en dan opeens in een onbewaakt ogenblik lig ik ’s nachts een haat-tweet te sturen naar een media-mensje dat wél succes heeft … hoe heb ik zo dom kunnen zijn … geestverruimende middelen maken meer kapot dan me lief is, ik heb het helaas nogmaals mogen ervaren”.

  Erland: Tja … hoe gaan we dit alsnog ‘repareren’ ? Wordt moeilijk …

 15. X

  @Henk: Geheel mee eens!

 16. Solomon

  Daar is helemaal niets van waar Mevrouw Witzier, dus is het niet echt zo en dan kan het ook nooit getuigen van het geen klasse hebben van uw collega van de commerciële omroep Mevrouw van Dijk !..
  Het is dan ook zeer verstandig van u om als NPO medewerker zich niet bezig te houden met de strijd om de commerciële kijker in Nederland tussen Luxembourg en Hilversum !.. Uw programma’s bij de NPO zijn inderdaad zoals u zegt erg mooi gemaakt !..

 17. X

  @Trudy spreek voor jezelf.

 18. Jan

  Ik zou niet van Wendy opgewonden kunnen raken..ik hoop dat het Erland nog wel lukt…

 19. Trudy

  @Jan: Shalom-Erland wordt alleen nog maar opgewonden van John de Mol.

 20. Roely

  En het getuigt wel van klasse als je zo in de media over je collega praat?

 21. Ben

  Sinds wanneer heeft snuifje dan ooit klasse gehad!!!!
  Past maar een woord bij : NEP!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.