Anita Witzier: ‘Wendy’s actie getuigt niet van klasse’

Anita Witzier vindt het van weinig klasse getuigen als Wendy van Dijk écht haattweets over Chantal Janzen geliket heeft. Dat zegt ze in gesprek met Veronica Magazine. Van Dijk ontkent in alle toonaarden dat ze nare berichtjes over haar voormalig RTL 4-collega heeft geliket en stelt dat een ‘derde persoon’ haar twitteraccount heeft gebruikt. Critici menen echter dat die derde persoon haar alter-ego is. “Ik vraag me af wat ervan waar is, maar als het echt zo is, getuigt het niet van klasse.

Witzier lijkt net als de meeste mensen te twijfelen over de verklaring van Van Dijk. Ze heeft het relletje verder niet op de voet gevolgd. “Sowieso ben ik niet bezig met wat er in de marges van televisieland gebeurt. Ik doe gewoon m’n werk, met fijne collega’s, en dat vind ik fantastisch. De rest interesseert me niet per se.”

Showbizzfeestjes dan? “Als het zo uitkomt is het leuk, maar ik hou ook van op tijd naar bed gaan met een boek. Ook Instagram en Facebook beheers ik niet.”

Ze blijft lekker weg van de socials. “Mijn dochter heeft me al vaak genoeg een cursus Insta gegeven, maar ik snap er nog steeds geen moer van. Ik mis de handigheid. En als ik nu mijn Facebook open, heb ik 128 ongelezen berichten. Moet ik dat echt allemaal bijhouden? Wanneer dan?!

Een mooi programma maken is genoeg voor mij, en wat ik daarnaast als ambassadeur kan doen voor Reuma Nederland, Hulphond Nederland en de Zonnebloem.

Lees ook: Meerderheid lezers: ‘Wendy likete haattweets zélf’ (15 september)

Foto: Stijn Ghijsen

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen