Anna Nooshin helpt Thomas Dekker aan Insta-geld

Nu Thomas Dekker aan de kant is gezet door zijn negentien jaar oudere sugar mommy uit Beverly Hills, moet de oud-wielrenner weer zelf aan zijn geld zien te komen. Hij wordt daarbij geholpen door zijn goede vriendin Anna Nooshin. Dat vertelt hij in Het Parool. Dekker hoort bij een Insta-verslaafd vriendengroepje met daarin naast Nooshin ook onder andere Kay Nambiar en Monica Geuze. Zij weten als geen ander hoe je jezelf over de rug van je Instagram-volgers kunt verrijken.

Daar profiteert Dekker van. Nooshin legde hem bijvoorbeeld uit hoe je geld kunt verdienen door jezelf te laten filmen terwijl je stofzuigt met een apparaat van Dyson. Ook zat hij onlangs in een post voor zo’n achterlijk dure ventilator van het luxemerk.

Dekker schaamt zich niet voor zo’n ordinaire stofzuigerreclame. “Heb je het filmpje gezien? Grappig toch: ik en mijn stofzuiger. Het is gewoon iemand die naar je toekomt en zegt: als jij met deze stofzuiger op Instagram gaat, mag je hem houden. Waarom zou je er nee tegen zeggen, het is toch vrij onschuldig.”

Hoeveel geld verdient hij nou met zo’n post? Met een schamele 20.000 volgers staat hij in de schaduw van Nooshin, die er 900.000 heeft. “Tienduizend euro? Wie zal het zeggen. Over geld gaan we niet praten, toch? Dat heb ik al genoeg gedaan in mijn leven.”

Maar het klopt: die stofzuiger is op mijn weg gekomen via de beroemde influencer Anna Nooshin. Ze is mijn beste vriendinnetje. We zaten samen in Expeditie Robinson.”

Het Parool-interview met Thomas Dekker kunt u lezen via Blendle.

De bewuste Instagram-post ziet u onderstaand:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Fathers Day preps. I’m ready! . . @Dyson #DysonHome #DysonV11 #cutthecord #fathersday #ad

Een bericht gedeeld door Thomas Dekker (@ourthomasdekker) op

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen