Angela niet boos over piemelshow: ‘Piemels niet mooi’

Angela de Jong is niet woest over het kijkersbedrog dat Net5 heeft gepleegd met de piemelshow ‘For One Night Only: he-le-maal naakt’. Ze vindt piemels namelijk niet zo mooi. Dat zegt de tv-kenner in het AD. Net5 beloofde zes bekende mannen ‘he-le-maal naakt’ op de buis te brengen, maar uiteindelijk kreeg alleen de front row met daarop Linda de Mol de heren in vol ornaat te zien. Ruim 800.000 opgewonden kijkers hadden zich voor niets door twee uur goededoelen-tv heen geworsteld.

Je zou denken dat Angela de Jong, die een tv-trauma heeft van de finale van Gordon Gaat Trouwen, woest op de barricades gaat, maar niets is minder waar. “Wie van mij een tirade verwacht over het kijkersbedrog, wees gerust. Ik lag er niet van wakker. Dat bungelende ding is naar mijn bescheiden mening niet het mooiste onderdeel van een mannenlichaam.

Maar het is natuurlijk wel een beetje fop-tv, aldus De Jong. “Na de sof van Gordons trouwshow waren we er wéér ingetuind met zijn allen.”

Het heeft wel iets lafs, vindt ze. “De acht bekende mannen die al weken stoer riepen dat ze zich voor het goede doel piemelnaakt zouden presenteren aan tv-kijkend Nederland, deden dat op het laatste moment toch niet.

De Jong begrijpt dat ook wel weer. “De heren zouden tot in lengte van dagen, én zelfs nog daarna, in elk programma met de beelden geconfronteerd blijven.”

Eén ding is zeker: volgend jaar kan Linda de Mol het feestje beter bij haar thuis organiseren, want die 800.000 kijkers keren nooit meer terug.

Lees ook:
Torenhoge kijkcijfers voor piemelshow zonder piemels (15 november)
‘Piemelshow Net5 had lulligste einde tv-programma ooit’ (16 november)

Foto: WNL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen