‘Piemelshow Net5 had lulligste einde tv-programma ooit’

Net5 beloofde acht bekende heren donderdagavond volledig naakt te laten zien in de avondvullende show ‘For One Night Only: he-le-maal naakt’, maar na twee uur kijken wendde de camera zich tijdens het moment suprême af tot de giechelende front row met onder meer Linda de Mol. Er keken 813.000 mensen, bijzonder hoog voor Net5, maar bij een eventuele tweede editie volgend jaar trapt de kijker er natuurlijk niet meer in. Het was het lulligste einde van een tv-show ooit, aldus NRC.

De striptease-act van de heren kende een bijzonder lange aanloop. “Uiteindelijk duurde het bijna twee uur voor de mannen in de kleedkamer“, schrijft tv-recensent Arjen Fortuin.

Het dansje zelf duurde drie minuten en de kijker kreeg de beloofde geslachtsdelen niet te zien. “Het publiek sprong op. Daar gingen de armen al in de lucht, maar wat was dit voor listig camerawerk? Aan de voorkant blokkeerden de toeschouwers het zicht en toen schakelde Net5 naar de billencamera achter het podium. Het beeld bevroor. Niets gezien!“, aldus Fortuin.

De tv-kenner vindt het bijzonder laf. Niet alleen van de tv-makers, maar ook van de deelnemende heren, die zo stoer riepen dat ze he-le-maal naakt zouden gaan. “Die onbegrijpelijke knieval voor de preutsheid was – excusez le mot – het lulligste einde van een televisieprogramma ooit.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen