Linda brengt Linda’s Zomerweek mogelijk naar Net5

Linda de Mol overweegt haar jaarlijkse talkshow Linda’s Zomerweek, voorheen te zien op RTL 4, naar Net5 te brengen, de zender waarvan ze nu creatief directeur is. Dat zegt de televisiekoningin in gesprek met NRC Handelsblad. De Mol staat dan wel aan het roer van Net5, maar dat betekent niet dat al haar shows nu naar die zender verhuizen. “Nee. We denken erover na of mijn talkshow Linda’s Zomerweek misschien geschikt zou zijn voor Net 5. Maar verder zal ik er voorlopig niet te zien zijn.

Dat heeft een specifieke reden. “Ik ben met mijn eigen programma’s verbonden aan SBS 6“, zegt ze.

Is ze als tv-koningin te groot voor Net5? “Nee, maar mijn programma’s wel, die zijn nogal kostbaar. We zijn wel ook nieuwe dramaseries aan het ontwikkelen. Als, De K van Karlijn, een comedy over een vrouw die borstkanker krijgt. Misschien dat ik daar een bijrol in speel. Ik heb het nogal druk.

Wel is De Mol een van de vaste gasten in de nieuwe Net5-talkshow Ladies Night van Merel Westrik. De ambities zijn hoog. “Ik zat laatst met een vriendinnengroep aan de keukentafel en ik dacht: als je hier toch een camera op zou zetten, dan had je het beste tv-programma van de wereld.

Ladies Night is woensdag om 21.30 uur te zien op Net5.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen