Linda brengt Linda’s Zomerweek mogelijk naar Net5

Geplaatst op di 15 okt 2019 om 11:00

Linda de Mol overweegt haar jaarlijkse talkshow Linda’s Zomerweek, voorheen te zien op RTL 4, naar Net5 te brengen, de zender waarvan ze nu creatief directeur is. Dat zegt de televisiekoningin in gesprek met NRC Handelsblad. De Mol staat dan wel aan het roer van Net5, maar dat betekent niet dat al haar shows nu naar die zender verhuizen. “Nee. We denken erover na of mijn talkshow Linda’s Zomerweek misschien geschikt zou zijn voor Net 5. Maar verder zal ik er voorlopig niet te zien zijn.

Dat heeft een specifieke reden. “Ik ben met mijn eigen programma’s verbonden aan SBS 6“, zegt ze.

Is ze als tv-koningin te groot voor Net5? “Nee, maar mijn programma’s wel, die zijn nogal kostbaar. We zijn wel ook nieuwe dramaseries aan het ontwikkelen. Als, De K van Karlijn, een comedy over een vrouw die borstkanker krijgt. Misschien dat ik daar een bijrol in speel. Ik heb het nogal druk.

Wel is De Mol een van de vaste gasten in de nieuwe Net5-talkshow Ladies Night van Merel Westrik. De ambities zijn hoog. “Ik zat laatst met een vriendinnengroep aan de keukentafel en ik dacht: als je hier toch een camera op zou zetten, dan had je het beste tv-programma van de wereld.

Ladies Night is woensdag om 21.30 uur te zien op Net5.

Foto: RTL
26 Reacties op “Linda brengt Linda’s Zomerweek mogelijk naar Net5”


 1. Anne

  Op bovenstaande foto ziet Ollongren er aantrekkelijk uit, maar irl is het toch wat minder florissant. Op onderstaande foto zie je de echte Ollongren in een onderonsje met een andere adellijke luchtigheid, plannetjes bekokstovend om het volk te minachten.
  https://browse.startpage.com/do/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=https%3A%2F%2Fwww.hpdetijd.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F02%2FANP-53314698-930×465.jpg&sp=fde40d770d4e344238f0ce850b19d3b7&t=default

 2. Hoer

  Rot toch op met die Linda de Mol!
  Een besmette naam begint dat te worden: de Mol

 3. zucht

  Wat een ijdelheid en arrogantie weer. Bah Linda!

 4. Joery

  Drie narcisten op een bank.

 5. Bart

  Linda’s week en een 10 tal nieuwe Nederlandse programma’s en series boven op het gerommel wat ze nu doen op de dinsdag en woensdagavond hadden al te zien moeten zijn bij de zender. Niet langzaam opbouwen maar meteen BAM groots opnieuw lanceren. Op de huidige manier is NET5 al 20x een nieuwe koers gaan varen en is het altijd mislukt.

 6. Flip de Beer

  M naar Net5~!

 7. Janjaap

  Zin in Ladies Night morgen! Ben alleen bang voor Merel dat het gaat floppen….

 8. Lennart

  Linda en haar vriendinnen lekker klessebessen op tv. Nee, dank je.

 9. Mark

  Linda’s Zomerweek moet natuurlijk op 6, 2 uur lang prime time, beter dan hh in de zomer. Kan best met de juiste gasten 700.000 halen per avond. Moeten ze het wel niet tegenover De Slimste Mens zetten. Alles wordt toch al 2 maanden van te voren opgenomen, zoals bij RTL 4, dan kun je het net zo goed al in juni uitzenden i.p.v. augustus.

 10. Nachas

  Linda’s Zomerweek past 100% bij het profiel van NET5. en is daarom uitermate geschikt voor de opbouw van de enige echte Nationale vrouwen zender.
  Dit programma zal NET5. op de kaart weten te zetten wat betreft urgentie, met als gevolg een vergroting van marktaandeel.

 11. Wanny

  Vreselijk kritiekloos gekeuvel die Zomerweek.

 12. pieter

  @Anne, hoe sneu ben jij?

 13. Actries van Houten

  Dom kakelen aan een keukentafel is nog geen programma. Als er iemand is die dat zou moeten weten, is het mevrouw De Mol wel.

 14. OMG

  Eigenlijk is het toch best wel bizar dat we bijna in het jaar 2020 nog steeds mannen en vrouwen tv zenders hebben… Hoe cliché, seksistisch en discriminerend is dat eigenlijk? Ik doe hier even een Sylvana’tje…

 15. Drama queen

  Een comedy over een vrouw die borstkanker krijgt, ongelooflijk!

 16. flopper de flop

  Dit gaat m weer niet worden. Stekker kan er wel uit voor dat het begint.

 17. Lies

  Stelletje mutsen. Jullie bevestigen alleen maar het stigma en voegen niets nieuws toe.

 18. Lies

  Zenders die hun bestaansrecht al lang hebben verloren: SBS9, Net5, RTL8, RTL5 en Veronica. Helpt niets meer tegen. Einde oefening.

 19. Lies

  RTL7 vergeten en RTLZ.

 20. Henk

  @Lies
  Oprotten!

 21. wim

  lies,opneuken

 22. Gerda

  Lies: Lazer op, theemuts!!!

 23. gerda

  Lies,optiefen

 24. aammehoela

  Doe maar gerust, de helft van de kijkers van RTL 4 weten hooguit SBS 6 te vinden, maar Net 5 niet. Op 5 zit toch RTL 5……..

 25. aammehoela

  Lies, wegwezen! Barbaar!

 26. aammehoela

  De aammehoela van 21:17 is nep. Ik ben het helemaal eens met Lies. Enkel Veronica en RTL7 kunnen blijven naast RTL 4 en bagger SBS6.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.