File op A10 zaterdag veroorzaakt door Ruud de Wild

De file die afgelopen zaterdagmiddag op de Ring-Noord in Amsterdam stond, is veroorzaakt door Ruud de Wild. Hij stond zonder benzine op de vluchtstrook van de A10. Dat heeft de presentator gezegd in zijn programma op NPO Radio 2. De Wild schaamt zich er flink voor. “Afgelopen zaterdag heb ik iets meegemaakt waar ik me echt diep voor schaam en waarvan ik echt altijd dacht: ik hoop niet dat dat mij ooit overkomt. Ik vind het echt gênant om te zeggen en ik schaam me ook serieus diep.”

Wat is er gebeurd? “Ik ging met mijn kinderen naar een verjaardagsfeestje en dat was aan de noordkant van Amsterdam. Ik ben over de Ring gegaan en ik dacht: ik red het nog wel met de benzine. Ik zat op de linkerbaan en ik redde het niet meer. Ik kwam serieus nog net op de rechterbaan, op een gevaarlijk stuk.”

De Wild stond met kinderen in de auto langs de kant van de A10, omdat hij te laks was om benzine te tanken. “Waar ik altijd bang voor was, is gebeurd: voor mij zijn die rode kruizen aangegaan en is er een file ontstaan. Ik ben op de snelweg vast komen te staan.”

Wat heeft hij gedaan? “Ik ben in de auto blijven zitten.”

De beelden:

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen