Wilfred wil zijn een-op-een-talkshow terug op televisie

Wilfred Genee zou het ontzettend leuk vinden als hij zijn een-op-een-talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen weer nieuw leven in kan blazen. Dat heeft hij gezegd in zijn show op BNR Nieuwsradio. Wat Gaat Er Nu Door Je Heen was een zuigend interviewprogramma waarin Genee steeds sprak met één bekende Nederlander. Het leverde week na week spannende en stroeve gesprekken op met bekendheden als Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens en Matthijs van Nieuwkerk.

De BN’ers kregen stuk voor stuk flink om hun oren van Genee. Van Nieuwkerk voelde zich tegen zijn knieën geschopt en getackeld en Van Erven Dorens was zelfs een tijdje flink boos op de gastheer.

Het was één van de spannendste RTL-programma’s in jaren, maar helaas bleven de kijkcijfers achter. De talkshow was ondanks de A-gastenlijst namelijk weggestopt op RTL 7.

Genee: “Ik zal je eerlijk zeggen: dat is een van de beste dingen die ik ooit in mijn carrière heb gedaan. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat als je daar meer tijd voor zou krijgen en we iets meer budget hadden en dus iets meer fragmenten konden kopen, waardoor je iets meer de gelegenheid krijgt om de diepte in te krijgen… Ik zou dat graag nog een keer willen doen.”

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen