Connie en Yolanthe vanavond aan desk Shownieuws

Het lijkt erop dat SBS 6 meer gaat mikken op studiogasten in de late editie van Shownieuws. Vanavond ontvangt het programma twee grote sterren: Connie Witteman en Yolanthe Cabau. Dat heeft de zender laten weten. Witteman, die haar vissenkom naar verluidt thuislaat, heeft de draad weer opgepakt na een turbulente periode. Vorig jaar zomer werd ze slachtoffer van een brute inbraak en later dat jaar strandde haar relatie met Eugène van Dun. Ze komt er uitgebreid over praten.

Cabau komt vertellen over haar SBS 6-flop DNA. “En ook op het witte doek schittert ze weer. Maandagavond is de nieuwe Nederlandse speelfilm F*ck de liefde in première gegaan en in deze romantische komedie speelt Yolanthe één van de hoofdrollen.”

Volgens Shownieuws beloven het spannende en uitdagende gesprekken te worden. Hopelijk wordt de uitzending dan niet gepresenteerd door Airen Mylene of Shelly Sterk.

De openhartige gesprekken met Yolanthe en Connie zie je vanavond vanaf 22.50 uur in de late editie van Shownieuws bij SBS 6!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen