Sylvie Meis nog niet gevraagd voor Songfestival

De AVROTROS heeft Sylvie Meis nog niet opgebeld met het verzoek om een van de drie presentatoren van het Eurovisie Songfestival te worden. Dat heeft ze dit weekend gezegd voor de camera van Shownieuws. Meis is een naam die af en toe valt als het gaat om mogelijke presentatoren van Europa’s grootste tv-evenement. De show komt in mei naar Rotterdam en de publieke omroep kiest voor drie presentatoren. Eén van hen wordt volgens geruchten Michiel Huisman.

Huisman is één van ’s lands succesvolste sterren in het buitenland, maar ook Meis heeft een aardig cv opgebouwd over de landsgrenzen. Jarenlang was ze in Duitsland een grote tv-ster, al staat haar televisieloopbaan momenteel op een laag pitje.

De grote vraag is: heeft de AVROTROS haar mogelijk al gepolst? “Nee, ik ben nog niet gevraagd“, zegt ze lachend voor de camera van SBS.

Verder laat Meis weten dat haar tv-carrière in Duitsland nog niet is afgeschreven. “Qua televisie ben ik natuurlijk wel in heel nauw overleg met RTL Duitsland. Daar lopen gewoon een paar formatbesprekingen en dat soort dingen. Maar goed, het is natuurlijk wel afwachten of het doorgaat en of het bij me past.”

Keert ze in 2020 weer terug op de Duitse buis? “Van een paar dingen denk ik wel dat het bij me past, maar dan moet je weer afwachten of het budget rondkomt en of het echt komt, weet je wel. Dat soort dingen.”

Verder liet Meis aan Shownieuws weten dat ze in Amerika een dagcrème heeft laten maken van haar eigen bloed. Zucht.

Lees ook: Michiel Huisman wordt mogelijk Songfestival-host (zaterdag)

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen