Katja gaat stoppen met praten over seksleven

Katja Schuurman is verslaafd aan praten over seks: ieder interview grijpt de RTL 4-ster aan om aan het hele land kenbaar te maken wat voor een geweldig en spannend seksleven ze wel niet heeft. Afgelopen dinsdag was het wederom raak, ditmaal op de Vlaamse televisie. Ze vertelde in de talkshow Gert Late Night dat ze onlangs in een jacuzzi met zeven mensen seks heeft gehad, samen met haar geliefde Freek van Noortwijk. De chlamydia vloog nog net niet door het televisiescherm heen.

Uiteraard haalden die uitspraken van de aandacht zoekende Katja Schuurman weer alle showmedia. “Soms denken we: oh, daar is ook wel een leuk iemand. Dan kan er van alles ontstaan“, vertelde ze bijvoorbeeld.

Moet dit nou allemaal in de pers? Inmiddels is Schuurman het zelf gelukkig ook een beetje zat. “Het is enorm gezellig op de boot bij Gert Verhulst en James Cooke hier in België! Dat is de Vaderlandse pers geloof ik niet ontgaan…“, zegt ze op Instagram.

Dan: “Voor de goede orde: Ik heb het in Bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken. De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn.

En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven.

Lees ook:
Katja twijfelt of ze in media over seks wil blijven praten (mei 2018)
Katja in Shownieuws: ‘Seks gehad voor hotelraam’ (juni 2018)

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen