Jan Slagter: ‘RTL krijgt Eva, wij Irene Moors’

Omroep MAX-baas Jan Slagter sluit niet uit dat Irene Moors meer programma’s gaat maken voor zijn omroep dan alleen de nabeschouwing van Heel Holland Bakt. Dat heeft hij maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Moors gaat de opvolger van het door André van Duin gepresenteerde Smaakt Naar Meer presenteren: Doorbakken. “Daar ben ik ontzettend blij mee. Het is het eerste programma wat ze voor ons gaat doen en of er nog meer in het verschiet ligt dat zien we later wel.

Later op de avond kwam Slagter ook in Shownieuws aan het woord. Daarin werd hem gevraagd of het moeilijk was om Moors te contracteren. “Ja, dat was heel moeilijk. Nee, ha ha. Zij heeft geen contract meer bij RTL noch bij SBS.”

Hoe is hij op Moors gekomen? “Die naam kwam heel snel bij ons boven drijven, dus ik heb haar gebeld, ik heb haar gesproken en ze is heel enthousiast om met dit programma aan de slag te gaan. Daar ben ik ontzettend blij mee.”

Ja, RTL krijgt Eva en wij Irene Moors!

Lees ook: Omroep MAX zet Irene Moors op nabeschouwing HHB (gisteren)

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen