Evert blundert: ‘MAX zet Loretta op napraatshow HHB!’

Evert Santegoeds ging gisteren even goed de mist in tijdens de weekopener van Shownieuws. Hij vertelde zijn kijkers dat Omroep MAX Loretta Schrijver heeft aangetrokken voor de nieuwe napraatshow van Heel Holland Bakt. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Niet Schrijver, maar Irene Moors gaat het nieuwe Doorbakken presenteren, maar dat was Santegoeds voor een split second kwijt. De hoofdredacteur van weekblad Privé herpakte zich snel en corrigeerde zichzelf.

Evert Santegoeds: “Het programma heette altijd Smaakt Naar Meer, maar het gaat nu Doorgebakken heten. Nee, Doorbakken gaat het heten. Er komt ook een nieuw gezicht voor: Loretta Schrijver hebben ze daarvoor te pakken gekregen. En ehhh. Nee, ik maak een ontzettende fout nu…

Celine Huijsmans: “Ja, ik dacht ehhh… Was dit niet…

Santegoeds: “Het is inderdaad Irene Moors, waar Jan Slagter zo trots op is. Zij is freelance en Jan Slagter dacht: ‘Die gaan we doen.‘”

Het is vrij opmerkelijk dat Santegoeds per ongeluk Schrijver noemde, want zij kan niet bepaald goed door een deur met Slagter. Sterker nog: vanwege hem verhuisde ze zelfs uit Hilversum.

Lees ook: Jan Slagter jaagde Loretta letterlijk weg uit Hilversum (3 oktober)

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen