Sanne Hans zegt Joker af voor optreden bij Beau

Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, heeft gisteren een uitje naar de bioscoop afgezegd omdat ze gevraagd werd op te treden in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Dat vertelde ze in de uitzending op RTL 4. Hans zou eigenlijk naar de veelbesproken Joker-film gaan, maar zegde de film af omdat ze op RTL 4 haar nieuwe single kon promoten. “Het is de meest besproken film van dit moment: The Joker. Heeft een van jullie hem al gezien?“, vroeg Beau aan zijn gasten.

Daarop zei Sanne Hans: “Ik zou er nu heen gaan.”

Beau: “O ja?

Sanne Hans: “Ja, maar dat ging niet meer door.”

Beau: “Dan zit je bij mij!

Sanne Hans: “Ja, maar dat is net zo leuk hoor.”

Het is misschien maar goed ook dat Sanne Hans niet gegaan is, want mede-BN’er Gordon heeft een negatief kijkadvies gegeven voor de horrorfilm.

Volgens Gordon is de film te gewelddadig. “Voor het eerst in jaren weg gelopen tijdens een film. Wat een zware donkere film, het staat buiten het magnifieke acteerwerk van Joachim Phoenix maar man man, ik werd zo ongemakkelijk van zoveel geweld. Als je goed in je vel zit moet je dit niet gaan kijken. Ik begrijp de zorgen dat men bang is dat dit aanzet tot geweld. Vreselijk vond ik het! Ik ga wel naar Frozen deel 2!!!!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen