Omroep MAX zet Irene Moors op nabeschouwing HHB

Irene Moors gaat aan de slag voor Omroep MAX. Ze gaat het nieuwe napraatprogramma van Heel Holland Bakt presenteren: Doorbakken. Dat heeft de omroep laten weten. Moors treedt met Doorbakken ook buiten de bakwereld. “Ze voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties. Dit wordt afgewisseld met reportages waarin Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op Heel Holland Bakt-thema’s, ingrediënten en tradities“, aldus de omroep.

Irene Moors verheugt zich op deze uitdaging. “Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan. Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december te zien bij MAX op NPO 1. Ook dit jaar halen tien amateurbakkers alles uit de kast voor de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

Het vorige nabeschouwingsprogramma van Heel Holland Bakt, Smaakt Naar Meer, voldeed niet aan de regels van de publieke omroep en is daarom geschrapt. Dat programma werd gepresenteerd door André van Duin.

De nabeschouwing Doorbakken is op woensdag 25 december voor het eerst te zien, ook op NPO 1.

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen