Gallyon van Vessem ligt er na vanavond uit bij SBS 6

Geplaatst op ma 21 okt 2019 om 15:05

Gallyon van Vessem is vanavond al voor de allerlaatste keer te zien als host van Hart van Nederland. Het is over en uit voor haar, omdat ze volgens John de Mol een beetje te oud aan het worden is, al geeft hij in het persbericht ‘toekomstige aanpassingen in het programma’ de schuld. Hoe het ook zij: Van Vessem ligt er na vanavond uit bij SBS 6. “Wakker worden en denken: Wat is er ook alweer vandaag? Oh ja…..Vanavond om 22.30 presenteer ik voor de allerlaatste keer Hart van Nederland.

Van Vessem blijft in een bericht op Twitter weg van de rancune en negativiteit. “❤️ Voor altijd mooie herinneringen. Nu al“, zegt ze.

Toine van Peperstraten steekt Van Vessem met humor een hart onder de riem. “Darling, wil je nog advies over hoe je je laatste uitzending door komt..?! 🤣🤪

Zij daarop: “Haha! Graag! Ik heb jouw laatste opgevraagd bij de NOS. Ik bestudeer de beelden intensief. 😘

In 1995 vormde Gallyon samen met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland op SBS 6. In 1997 verliet ze SBS6 waar ze in 2004 terugkeerde om de afgelopen vijftien jaar weer Hart van Nederland te presenteren. Van 2006 tot en met 2012 was ze ook een van de vaste gezichten van Shownieuws.

Lees ook: SBS ontslaat Gallyon van Vessem bij Hart van Nederland (3 oktober)

Foto: SBS, William Rutten
52 Reacties op “Gallyon van Vessem ligt er na vanavond uit bij SBS 6”


 1. Tinie Parkiet

  Dat ruimt op.

 2. timon

  Wie?

 3. Frenske

  Kan ze eindelijk wat meer tijd besteden aan haar achterkleinkinderen.

 4. Jens vd Korput

  Heel goed dat ze niet de gemakkelijkste weg kiest door in een slachtofferrol te kruipen.
  Dat zou ook niet gepast zijn, want 99% van de televisiemensen is klaar met de carriere als ze 50 jaar zijn, ook bij de mannen.

 5. Pauline

  In al die tijd zal ze toch ruim voldoende hebben verdiend om haar achterkleinkinderen behoorlijke cadeautjes te kunnen geven.

 6. Bep

  Belachelijk toch? Ik vond haar leuk, hip en trendy.Er is een steekje los bij John.Hoogmoed komt voor de val.

 7. Mieke Mossel

  Gallyon van Vessem…Jammer hoor, dat we je nooit meer gaan horen en zien.

  Ik vind het maar gek hoor dat John de Mol deze beslissingen neemt, je ziet er gewoon nog super goed uit.

 8. Jan

  Ik merk dat ik er reeds in dit premature stadium vochtige ogen van krijg….
  Ik hoop dat ik me vanavond, als het ècht zo ver is, me een beetje groot kan houden…

 9. Mieke

  Zal uiteindelijk toch niet in de Mol kliek passen jammer was eindelijk op tv een leuke naturel vrouw zonder poespas de rest is zo verwrongen en gemaakt !

 10. ikweethetbeter

  Gewoon jammer ,ik vond het een leuk mens !!!!!

 11. Frenske

  @ikweethetnietbeter 15:47
  Het gebruik van het woord ‘mens’ is denigrerend naar een vrouw toe. Alsof ze niet meer mee doet op de dating- en relatiemarkt. Alsof haar vrouw-zijn haar ontnomen is.

 12. John Fredering

  Belachelijk, een prachtige vakvrouw! en zelfs jonger dan Linda. Beetje triest om dit als reden op te geven. Raar beleid daar bij Talpa.

 13. G.ossip

  Gallyon komt er wel,voor een leuke spontane meid is er altijd wel ruimte bij andere zenders denk ik.

 14. Kritisch-Kijker

  Ik heb zo’n klein vermoeden dat ze misschien wel mevr van Dijk op de leeggekomen plek gaan schuiven. Kan gecombineerd worden met hart in actie.
  En misschien wil Dhr de Mol hier ook wel mee dat mensen Mevr van Dijk opnieuw leren kennen. En klein opstaphulpje naar succes, aangezien ze nu een beetje een miskoop lijkt.

 15. StefanV

  Het is jammer dat ze er puur vanwege haar leeftijd uit wordt geknikkerd. Ze is pas 50 en ziet er beduidend jonger uit. Het is volgens mij ook een misvatting om te denken dat er ineens meer mensen naar Hart van Nederland gaan kijken als er jongere presentatrices komen.

 16. Sjaalie van der Klappe

  Galyon, bedankt!

 17. Bart

  Gezien de houdbaarheidsdatum aan presentatoren en presentatrices had de Mol niet Gallyon en Selma er uit moeten gooien maar Wendy van Dijk en Gordon. Die laatste 2 zijn dat ruimschoots overheen en de meeste kijkers zijn ze meer dan zat.

 18. Bep

  @ Bart dat ben ik met je eens!!!!

 19. Gaby

  Morgen hoeft ze haar haar nooit meer te verven.

 20. Jan

  @Bart, ik kwijl van genot, van deze heerlijke gedachte !

 21. Jasper

  Wendy en Gordon binnenhalen, maar de vrouwen met een leuke uitstraling eruit knikkeren. Typisch John de Mol. Zelf snapt de Mol vrij weinig van TV blijkt elke keer maar weer. Dancing on Ice is Talpa’s nieuwste flop. Laten we niet vergeten dat de Mol al vanaf 2011 een vinger in de pap heeft bij SBS.

 22. Sip

  Pure leeftijdsdiscrimatie, dat kunnen we John de Mol aanmeten.

 23. Obenchain

  Oprotten met dat wijf.

 24. FlyingLotus

  Ik heb nu niet het gevoel dat de mensheid iets gaat missen aan dit fossiel.

  Wat kan ze nog meer dan oplezen?

 25. Erfgooier

  ONTERECHT!!!!!

 26. RTL

  En Selma?

 27. HalloJumbo

  Ik wil haar melken.

 28. Eric

  Gelukkig mag Piet P nog tot 1 januari blijven.

 29. Dirk

  Dan kan linda de mol helemaal wel weg. Ziet er veel ouder uit. Tja familie he

 30. Bibi

  Talpa moet zich doodschamen. Ze hebben niet eens de ballen om de werkelijke reden te melden, maar verschuilen zich achter een dom smoesje. Bah, bah, bah.

 31. Pauline

  @Dirk, omdat hij haar broer is, beseft hij niet dat haar gezicht er steeds “uitgewoonder” uit ziet, waarschijnlijk is dit door de botox in een versnellingsproces geraakt….

 32. Max

  Wat nieuwe gezichten en een iets eigentijdse aanpak zal goed zijn!! Jammer voor haar, maar thats life! En wat een gezeur hier weer op MC, ze is niet de eerste en zeker niet de laatste die er bij wat voor omroep dan ook uitvliegt!

 33. Lies

  Iets meer respect was wel op zijn plaats geweest….

 34. Wessel

  Moeilijk he John met mensen omgaan, een media bedrijf op zetten en na 8 jaar nog steeds niks bakken van SBS. Wie is er de dupe…….de kijker.

 35. Mick

  Te oud maar Gallon en Selma zien er beter uit dan die Marlayne en Leonie. Ze hadden prima kunnen blijven. Maar vliegen ze er helemaal uit, vliegen ze er alleen bij Hart van Nederland, of zijn ze alleen niet meer in beeld?

 36. Thom

  Vreemd dat Linda en Wendy mogen blijven,die zijn veel ouder en lelijker.
  En Linda is nog dik ook.

 37. G.ossip

  @Thom,zonder Linda stort Talpa in en Wendy tja die is als assosoires mee gekomen met Galbakjaard…kom je nooit meer vanaf.

 38. Truus

  Al die RTL tokkies afgeven op John de Mol terwijl RTL zelf Margreet Spijker had ontslagen omdat ze te oud was.
  Botoxhoofd Linda was bij RTL geen probleem, nu ze bij campingzender SBS zit wel. Hetzelfde met Paul de Leeuw. RTL tokkies zijn zuur.

 39. Bertus

  Joh…. Jarenlang lekker verdiend…. Nu is een ander aan de beurt….de jongens bij Tata steel hebben t pas zwaar…. Je bent pas 50 dus zet een mooie 2e carrière op, Gallon …. Laat een ander de tekstjes van Son de Mul lezen…. Kan jou t schelen…. Die rotzooi van Talpa!

 40. WaveX

  Zou ome sjonnie een eigen toilet hebben met zijn naam op de deur of staat ie gewoon bij de bouwvakkers te wachten voor een Dixie
  Waar gordon lekker op zit te produceren?

 41. ik john de mol van 6

  opgeruimd staat netjes weg er mee

 42. Ivo

  Ze ziet er tien keer beter uit dan Linda de Mol met dat ouwe botoxhoofd en een zwaar overgewicht waardoor ze tegenwoordig ook nog in hobbezakken moet lopen en daardoor hoogzwanger lijkt. Gallyon ziet er stukken beter uit en ook stukken beter gekleed.

 43. Ivo

  Linda de Mol lijkt steeds meer op Mary Borsato met dat lange haar op dat ouwe hoofd.

 44. aammehoela

  Leeftijdsdiscriminatie. Ach wie weet komen we haar straks tegen bij MAX. Een onterechte beslissing van de man die allang met pensioen had moeten gaan, ene John de Mol.

 45. wethouder Hekking

  Als Linda de rekeningen van al haar chemische botox behandelingen niet had uitgegeven en dat geld in haar eigen armenfonds stopt kon ze de een hele Haagsewijk uit armoe helpen 5 jaar of langer duss

 46. Don

  Prima, dat zouden ze bij de ‘staats-tv’ ook eens moeten gaan doen!

 47. jan

  Alsof ik nu wel naar die campingzender ga kijken.

 48. Rammie

  John de Mol?? John de Mal zou je zeggen!

 49. anonymous

  Dan moet ze ergens anders gaan vertellen dat de poes van tante Sjaan is
  weggelopen en dat boer Bart een nieuwe koe heeft.
  Was toch een waardeloos programma.

 50. Jaja

  Belachelijke actie van dat bedrijf Talpa. En die Marlayne dan? Of heeft die zich er in geslijmd? Die heeft een oudere kop! Of kun je je daar wel op masturberen John?! Heb je wel eens naar je eigen hoofd gekeken met je geverfde haren en Botox kop.

 51. Zakr

  Boycot Talpa! #freemamjo

 52. Flauwe Kul

  Wie gaat nu het bericht voorlezen, dat de brandweer uit Schubbekutterveen de poes van tante Annie uit de boom heeft gehaald?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.