Gallyon van Vessem ligt er na vanavond uit bij SBS 6

Gallyon van Vessem is vanavond al voor de allerlaatste keer te zien als host van Hart van Nederland. Het is over en uit voor haar, omdat ze volgens John de Mol een beetje te oud aan het worden is, al geeft hij in het persbericht ’toekomstige aanpassingen in het programma’ de schuld. Hoe het ook zij: Van Vessem ligt er na vanavond uit bij SBS 6. “Wakker worden en denken: Wat is er ook alweer vandaag? Oh ja…..Vanavond om 22.30 presenteer ik voor de allerlaatste keer Hart van Nederland.

Van Vessem blijft in een bericht op Twitter weg van de rancune en negativiteit. “❤️ Voor altijd mooie herinneringen. Nu al“, zegt ze.

Toine van Peperstraten steekt Van Vessem met humor een hart onder de riem. “Darling, wil je nog advies over hoe je je laatste uitzending door komt..?! 🤣🤪

Zij daarop: “Haha! Graag! Ik heb jouw laatste opgevraagd bij de NOS. Ik bestudeer de beelden intensief. 😘

In 1995 vormde Gallyon samen met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland op SBS 6. In 1997 verliet ze SBS6 waar ze in 2004 terugkeerde om de afgelopen vijftien jaar weer Hart van Nederland te presenteren. Van 2006 tot en met 2012 was ze ook een van de vaste gezichten van Shownieuws.

Lees ook: SBS ontslaat Gallyon van Vessem bij Hart van Nederland (3 oktober)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen