‘Boze dochter moet biografie Patty in ontvangst nemen’

Het is de bedoeling dat de boze dochter van Patty Brard, Priscilla Nasi, volgend jaar het eerste exemplaar van de biografie van haar moeder in ontvangst neemt. Dat laat schrijfster Antoinnette Scheulderman weten in gesprek met de Story. Scheulderman schrijft de biografie samen met haar man, Gijp-miljonair Michel van Egmond. Het is de bedoeling dat het boek uitkomt op 25 maart 2020, als Brard haar 65ste verjaardag viert. “Patty praat in het boek ook over Priscilla.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Priscilla helemaal geen zin heeft om in de publiciteit te komen. Waarom rakelt Brard hun ruzie dan toch weer op? “Ik snap dat Priscilla dat lastig vindt, daar houden Michel en ik ook rekening mee, maar een boek over Patty is niet compleet zonder Priscilla.

Gaat Scheulderman voor de biografie ook in gesprek met Priscilla? “Nee, ik kan niet vertellen of ik Priscilla voor het boek heb gesproken.

Wel laat Scheulderman doorschemeren dat ze hoopt dat Priscilla volgend jaar het eerste exemplaar van de biografie in ontvangst neemt. “Ik hoop dat Priscilla het eerste exemplaar van het boek in maart in ontvangst neemt en alles weer goed is tussen haar en Patty. Of dat mogelijk is, weet ik niet. Dat ben ik nog aan het onderzoeken.

Lees ook: Patty Brard praat op tv over dochter: ‘Vindt zij niet leuk’ (mei 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen