‘Boze dochter moet biografie Patty in ontvangst nemen’

Geplaatst op zo 20 okt 2019 om 10:00

Het is de bedoeling dat de boze dochter van Patty Brard, Priscilla Nasi, volgend jaar het eerste exemplaar van de biografie van haar moeder in ontvangst neemt. Dat laat schrijfster Antoinnette Scheulderman weten in gesprek met de Story. Scheulderman schrijft de biografie samen met haar man, Gijp-miljonair Michel van Egmond. Het is de bedoeling dat het boek uitkomt op 25 maart 2020, als Brard haar 65ste verjaardag viert. “Patty praat in het boek ook over Priscilla.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Priscilla helemaal geen zin heeft om in de publiciteit te komen. Waarom rakelt Brard hun ruzie dan toch weer op? “Ik snap dat Priscilla dat lastig vindt, daar houden Michel en ik ook rekening mee, maar een boek over Patty is niet compleet zonder Priscilla.

Gaat Scheulderman voor de biografie ook in gesprek met Priscilla? “Nee, ik kan niet vertellen of ik Priscilla voor het boek heb gesproken.

Wel laat Scheulderman doorschemeren dat ze hoopt dat Priscilla volgend jaar het eerste exemplaar van de biografie in ontvangst neemt. “Ik hoop dat Priscilla het eerste exemplaar van het boek in maart in ontvangst neemt en alles weer goed is tussen haar en Patty. Of dat mogelijk is, weet ik niet. Dat ben ik nog aan het onderzoeken.

Lees ook: Patty Brard praat op tv over dochter: ‘Vindt zij niet leuk’ (mei 2018)

Foto: SBS
35 Reacties op “‘Boze dochter moet biografie Patty in ontvangst nemen’”


 1. EEEE

  Wat een afschuwelijk SLECHTE moeder is dat mens. Haar dochter gebruiken voor haar boek waar niemand op zit te wachten. Coke maakt meer kapot dan je lief is. Ken deze vrouw van dichtbij en is geen lief of aardig mens. Naar naar haar collega’s en denkt dat ze daadwerkelijk iemand is. Niet land hoeven zoek naar 1 woord dat haar beschrijft. VRESELIJK!

 2. Curryworst

  Gewoon een publiciteitsstunt van het schrijversechtpaartje.
  Door de dochter erbij te betrekken genereer je weer aandacht in de roddelbladen , RTL Bouevard en Shownieuws.

 3. Sjaak

  Afspraak tussen moeder en dochter om wat extra boekjes te verkopen.

 4. Pat

  Je zal maar een 65 jarige aandachtsgeile bekende moeder hebben.

  En jij wilt met Rust gelaten worden 🤣🤣

 5. WaveX

  Laatste hoofdstukken gaan over de geflopte programma’s bij JonnieBoy?

 6. Gerard de Groot

  Denk dat Patty het niet bedacht heeft maar juist de schrijver, betiteld als “rijk van de Gijp miljoenen”
  Dat proberen ze met die bio over Patty ook en gebruiken daarom haar dochter voor de nodige aandacht.
  Patty heeft al jaren verdriet van die breuk met Priscilla en het idee komt niet van haar. Dan weet je zeker dat je je dochter voor altijd kwijt bent. Ik ben geen dikke fan van Patty, maar heb wel respect voor haar doorzettingsvermogen en dat ze kleur aan de vaak grijze tv-wereld geeft.
  Ik wens haar sterkte want deze berekenende biografie schrijver heeft haar mooi in het nauw gedreven.

 7. Xavier

  Die Scheulderman stuurt zo een sniper (20-1-17) op je af dus als ik Priscilla was zou ik maar aan het verdienmodel meewerken.

 8. Eveline

  Patty moet lekker haar mond houden met haar mislukte programma’s. Haar zgn theater tour die ze met veel tamtam aankondigde is afgezegd omdat geen enkel theater het risico durfde te nemen dat er geen kaart verkocht werd.
  Nu dus haar boek, vol met bagger en ellende wat we jaren hebben kunnen lezen in de privé en Story, ja hoor daar zitten we met zn allen op te wachten.
  Priscilla is de verstandigste, leeft haar eigen leven, heeft een goede baan, goed contact met haar Italiaanse familie en is haar media geile moeder al jaren zat.

 9. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Verdriet hoort er nu eenmaal bij. De ongrijpbare emotie waar iedereen respect voor heeft. Behalve Patsy de Patsy zelf natuurlijk.
  Veel zuypen, ruzie maken, een tritsje geflopte shows noteren en verder een beetje prutsen in de marge. Wij denken dat ze wel 100.000 van die boekjes kan laten drukken, dan kan de postcodeloterij ze ongevraagd bij de tokkies is de brievenbus doen.

 10. Aksss

  Scheulderman is de enige gestoorde hier met dr sniper .

 11. Paulus

  Goede raad aan EEEE: lees eerst je stukje na, vóórdat je op verzenden klikt.

 12. Suze

  Het is toch echt Patty zelf die continu de ruzie op blijft rakelen en te pas en onpas begint over haar dochter. Zo ook in dat programma waar BN-ers bij de psycholoog plaatsnamen. En het is toch echt Patty zelf die voortdurende de schuld buiten zichzelf legt i.pv. te kijken wat is mijn eigen aandeel. En bij deze kan ik Patty dan al verzekeren dat je met deze houding en op deze manier je dochter niet terugkrijgt. Patty is de BN-er en leeft in de spotlights. De rest van de mensen incl haar dochter zijn onderdeel van haar leven, maar er ligt wel een grens. Over mensen praten vereist eerst toestemming vragen en daarnaast die mensen hun leven is prive. Dat jij alles deelt met het grote publiek is jouw keuze. Dat wil niet zeggen dat iedereen alles wil delen. (Dito geldt v Gordon, maar dat terzijde). Persoonlijk zou ik graag willen weren hoe het met Priscilla gaat, maar dan alleen omdat ik heel graag gewoon wil weten of het goed met haar gaat? Omdat ik haar het gun dat ze gelukkig is!! Leef je eigen leven en maak de keuzes die jij wilt, Priscilla. Contact verbreken met je ouder(s) is geen makkelijke keuze. Echter soms wel een die je voor je eigen geluk nodig acht en noodzakelijk is. Heel veel sterkte!! Daar waar jij ook bent, heb het leuk en zorg dat je gelukkig bent!!

 13. Pauline

  @suze gaat goed hoor enne staat gewoon op Facebook

  .

 14. Maris

  Oh bah oh bah oh bah! Mevr Scheulderman: ga gáuw naar Linda de Mol e.c.!

 15. K.C.T.

  BNers,,, wat kunnen we verwachten???? dit mens is gewoon intens slecht,,,, ze is fake, vals en liegt alles bijelkaar,,, stop met het opwarmen van dit lijk!!!

 16. Henk

  Laat Priscilla toch met rust, ze schaamt zich dood voor haar moeder. De rest van de familie Brard trouwens ook.

 17. Pauline

  Doe het niet Priscilla ! Als je in de stront roert gaat het nòg meer stinken…
  Hou de eer lekker aan jezelf en trap niet in deze val…

 18. Fridge

  Antoinnette Scheulderman? Die wenst toch mensen dood die niet in haar ideologische straatje passen? Enge vrouw.

 19. G.ossip

  Rot eens op met Patty,dat wijf is zo gestoord ,haar dochter wil haar niet meer in haar leven wat begrijpen jullie daar niet aan.

 20. gerard

  Schandalig dat Patty haar dochter wil gebruiken om zogenaamd voor het oog van de media een statement te maken dat het zogenaamd weer goed is tussen haar en haar dochter. Wat een ziek wijf is die Patty toch.

 21. horloge

  Om te kotsen dit. Wat ben je een in-ziek figuur als je je kind dat geen publiciteit wil juist, zo wil gebruiken. Heel duidelijk waarom die dochter geen contact meer wil ! De dochter heeft dus GELIJK !

 22. Scheulderman

  Scheulderman wil zo graag bn-er zijn. Moe van die vrouw en haar gedweep met Linda de Mol. Lijkt wel de gezusters Paard.

 23. Bibi

  Het lijkt me de hel voor Priscilla dat ze gewoon nooit van die moeder af komt. Ze verbrak het contact met goede reden (er zijn vreselijke dingen gebeurd) en toch laten mensen de kwestie niet met rust. Steeds wordt het weer opgerakeld. Alsof mensen willen afdwingen dat ze het bij moeten leggen. Ze heeft een gezonder hoofd op haar schouders dan mama, heeft een goede job en leeft haar leven. Láát haar.

 24. sukkel

  Walgelijk mens die Patty Brard waarom laat ze haar dochter niet met rust !!!

 25. Zo is het toevallig ook nog eens een keer!

  Wat zijn mensen toch naïef. Patty Brard is geen mens, geen persoon, maar een BV. Zij heeft baat bij al haar zogenaamde ruzies. Dat is een verdienmodel. Zij lééft daarvan! Al jaren! De laatste veertig jaar met de zorgvuldig geregisseerde ruzies met haar ex Luv collega’s, waarmee ze jarenlang de bladen heeft weten te vullen (om zo ook aandacht voor haar tv projecten te genereren) en door het om de zoveel jaar weer ‘goed te maken’ met een zoveelste reünie! En iedereen trapte er weer in.
  Zou mevrouw Scheulderman dat ook mogen/durven opschrijven???

 26. Hij

  Die schrijvers gaan over lijken. Zij moeten, nu ze al maanden met Patty bezig zijn, toch weten dat herstel van het contact schadelijk is voor Priscilla. Maar toch proberen.

 27. man pan

  De titel van de artikel geeft een heel rare draai aan wat Antoinnette Scheulderman zegt, klopt van geen kant.

 28. Jan

  Volgens mij kunnen de meeste mensen die hier reageren NIET begrijpend lezen.
  Triest hoor.
  Reageren om maar frustraties te uiten.

 29. Japio

  Die zogenaamde aandachtsgeile Patty Brard is niet meer dezelfde als jaren geleden toen ze net bij de omroep werkte. Ze is nu een moeder die haar dochter terug wil. Wat is daar mis mee ? Dat is volgens mij doodnormaal.

 30. Gaby

  In welk hoofdstuk gaat ze Brandsteder onderschijten?

 31. Kris

  JAPIO, je kunt maar niet je dochter wegtrappen, en terug willen wanneer het jou uitkomt he?? Ze leeft haar (overdreven) leven, krijgt in alles haar zin, dik slank, mager heeft een schat van een man, geld en geen dochter. Dikke bult eigen schuld. Je kunt niet alles hebben Patty.

 32. E.J

  Wat vreselijk! Patty Brard hoepel toch op naar Ibiza en haal geen publiciteitsstunt uit! Heel begrijpelijk dag Priscilla niets van haar moeder wil weten. Wat een vreselijk mens en wat vind ze zichzelf goed!
  Je moet je schamen dat je bepaalde programma’s durft te maken.
  Het is nu wel genoeg geweest!

 33. Vibrator-Johnnie

  Party Brard is de personificatie van de allerergste diarree. Geen mens maar een monster. Een ranzige duivel. Verder erg sympathiek overigens. (Laat me niet lachen, hahaha)

 34. horloge

  @Zoishettoevalligooknogeenseenkeer, kan wel wezen , dat Brard een BV en verdienmodel is, dat maakt het niet minder ONmenselijk en walgelijk !

 35. Smulpaap

  Haha en je dochter wederom nog verder van je afduwen door dit soort gebrulkikker, ook dat is een gave.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.