Patty Brard praat op tv over dochter: ‘Vindt zij niet leuk’

Na de slecht bekeken therapiesessies van Patricia Paay en Javier Guzman, is het vanavond de beurt aan Patty Brard om haar zielenroerselen met de rest van Nederland te delen. In BN’ers in Therapie praat ze uitgebreid over de slechte band met haar dochter Priscilla Nasi. Tegen de psychiater gaat de televisiediva echter helemaal los over haar dochter, terwijl die dat eigenlijk helemaal niet wil. “Ik weet dat zij dat liever niet heeft. Maar ze is wel een onderdeel van mijn leven“, zo verdedigt ze zich.

Ze kón het onderwerp niet vermijden, aldus Brard. “Ik voel me schuldig. Dat kwam tijdens de praatsessies naar voren. Over hoe ik me ten tijde van mijn faillissement naar haar toe gedroeg.”

Brard voelde zich destijds een slechte moeder. “Als ik mezelf al niet kon beschermen, hoe kon ik haar dan beschermen? Ik voelde dat ik tekort was geschoten. Al zeiden de therapeuten dat ik mezelf niet zoveel kwalijk moest nemen. Het waren mooie en zinvolle gesprekken.”

BN’ers In Therapie is volledig mislukt. De eerste twee afleveringen, met Paay en Guzman, trokken respectievelijk 224.000 en 140.000 kijkers. Vanavond is om 20.30 uur de uitzending met Brard te zien.

Het Story-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen