Chantal Janzen blij dat man niet zeikt als werk uitloopt

Nu Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn vertrokken naar Talpa, is Chantal Janzen dé grote vrouwelijke tv-ster van RTL. Er ligt veel druk op haar schouders, want ze heeft extra veel te doen nu haar collega’s zijn vertrokken. Dankzij haar solide thuisbasis kan ze de verwachtingen op werkgebied waarmaken, vertelt de presentatrice in gesprek met de Story. “Marco en ik gunnen elkaar ontzettend veel op het gebied van werk. Die vrijheid geven we elkaar“, zo laat de televisiester weten.

Janzen heeft geen behoefte aan een man die thuis loopt te zeiken als de opnames uitlopen. “Hij weet dat het geen negen tot vijf baan is, en ik hoef hem niet direct te bellen als opnames uitlopen. Of dat we voor de zoveelste keer een oppas moeten regelen voor de kinderen.”

Waarom vindt hij dat niet erg? “Hij weet ook dat er genoeg tijd voor ons samen overblijft. Daar let ik echt op. Die balans hebben we al lang geleden gevonden we waken ervoor dat het niet uit evenwicht raakt.

Ze draagt haar Zilveren Televizier-Ster op aan haar man. “Ik werk natuurlijk in een gek wereldje. Met veel ego’s, mensen die elke dag op televisie komen en zich daarnaar gaan gedragen. En die vergeten wat écht belangrijk is.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen