Beau heeft eindelijk Gaby Blaaser in de studio

Beau van Erven Dorens zat al weken achter haar aan, maar nu is ze eindelijk overstag gegaan: Gaby Blaaser. Ze zat gisteren bij hem aan tafel in Beau, dat met 911.000 kijkers (19 procent) zijn op een na meest bekeken uitzending tot nu toe had. “Hier zit je dan eindelijk! Er was wat moed voor nodig om hier te komen“, zei de gastheer, die eerder de grootste lol had om de sexy Instagram-posts van Blaaser. Daarop gaf de social influencer toe dat ze inderdaad huiverig was. “Ja, eigenlijk wel.”

Het enige dat Blaaser doet is blote foto’s plaatsen op Instagram, dus veel te bespreken was er niet. Van Erven Dorens probeerde er nog iets van te maken: “Een korte analyse van jouw Instagram-posts: het is veel bloter geworden de afgelopen jaren, hè? Wat is het idee daar achter?

Blaaser: “Het begon eigenlijk meer als grapje en dat grapje werkt eigenlijk heel erg goed en ik vind het super leuk. Ja, het komt neer op meer likes en meer volgers, ja. Ik vind dit ook de leukste versie van mezelf. Precies tien jaar geleden stond ik op de cover van de FHM en toen was er nog geen Instagram, dus dan hoor je er heel weinig over. Maar ik dacht: toen begon het al. Toen vond ik sexy shoots al leuk. Dan is er Instagram waarbij je alles mag doen. Dat resulteert in dit.

Wie maakt die foto’s? “Ik trommel eigenlijk altijd mijn vriendinnen op. Mijn beste vriendje en twee vriendinnen. Daar zeg ik altijd tegen: ‘Leuk dat je langskomt, maar ik moet even een fotootje maken.’ Ze zeggen dan: ‘Ja, heb je wel je outfit al klaar?’ Het gaat eigenlijk redelijk snel.”

Aan het eind van de uitzending gaf Blaaser selfie-les aan Van Erven Dorens.

Lees ook: Beau probeert Gaby Blaaser te strikken voor talkshow (26 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen