Beau heeft eindelijk Gaby Blaaser in de studio

Geplaatst op za 19 okt 2019 om 10:45

Beau van Erven Dorens zat al weken achter haar aan, maar nu is ze eindelijk overstag gegaan: Gaby Blaaser. Ze zat gisteren bij hem aan tafel in Beau, dat met 911.000 kijkers (19 procent) zijn op een na meest bekeken uitzending tot nu toe had. “Hier zit je dan eindelijk! Er was wat moed voor nodig om hier te komen“, zei de gastheer, die eerder de grootste lol had om de sexy Instagram-posts van Blaaser. Daarop gaf de social influencer toe dat ze inderdaad huiverig was. “Ja, eigenlijk wel.”

Het enige dat Blaaser doet is blote foto’s plaatsen op Instagram, dus veel te bespreken was er niet. Van Erven Dorens probeerde er nog iets van te maken: “Een korte analyse van jouw Instagram-posts: het is veel bloter geworden de afgelopen jaren, hè? Wat is het idee daar achter?

Blaaser: “Het begon eigenlijk meer als grapje en dat grapje werkt eigenlijk heel erg goed en ik vind het super leuk. Ja, het komt neer op meer likes en meer volgers, ja. Ik vind dit ook de leukste versie van mezelf. Precies tien jaar geleden stond ik op de cover van de FHM en toen was er nog geen Instagram, dus dan hoor je er heel weinig over. Maar ik dacht: toen begon het al. Toen vond ik sexy shoots al leuk. Dan is er Instagram waarbij je alles mag doen. Dat resulteert in dit.

Wie maakt die foto’s? “Ik trommel eigenlijk altijd mijn vriendinnen op. Mijn beste vriendje en twee vriendinnen. Daar zeg ik altijd tegen: ‘Leuk dat je langskomt, maar ik moet even een fotootje maken.’ Ze zeggen dan: ‘Ja, heb je wel je outfit al klaar?’ Het gaat eigenlijk redelijk snel.”

Aan het eind van de uitzending gaf Blaaser selfie-les aan Van Erven Dorens.

Lees ook: Beau probeert Gaby Blaaser te strikken voor talkshow (26 september)

Foto: RTL
37 Reacties op “Beau heeft eindelijk Gaby Blaaser in de studio”


 1. FlyingLotus

  Is zij bekend van blazen?

 2. Hij

  Vraag dan iets over Sneijder.

 3. Xavier

  Jan Blaaser had meer en zinniger teksten zoals over die olifant van zijn tante.

 4. Gwendolyn

  Wat een lege emmer!

 5. Paul

  Is je bh ook zo leeg. Gwendolyn?

 6. Kird

  Wijf lijkt op een ballon dier met die snavel van der

  Gadverdamme zo leeg en ordinair
  Totaal geen aandacht waard 😴

 7. Ron

  Wat heeft ze zich toegetakeld in de afgelopen jaren. In de tijd van GTST was het een doodnormaal knap meisje, maar daar is maar weinig meer van over helaas.

 8. danny

  Gisteren gezien,,Iemand opgevallen dat ze een ontzettend domme uitstraling heeft??
  Waarom verteld niemand dat haar!!

 9. Chazia Mourali

  Kan zo mee doen met temptation island. Ordinair.

 10. pieter baan

  En dan nog verbaast zijn dat er geen hond naar Beau kijkt. Wat een leegheid en treurnis.

 11. Enzo Voorthuijsen

  Het was een mooi meisje en is inmiddels verworden tot een lelijk gebotoxte draak; doodzonde dat al die gasten voor dat vergif kiezen om mooier te lijken.

 12. Johanneke van Es

  Ik ben eigenlijk vooral benieuwd wat dit soort dames met hun leven gaan doen als de hele Insta-gekte over een paar jaar voorbij is. Of als ze zelf qua uiterlijk vergane glorie zijn geworden. Ze verdienen op dit moment misschien wel leuk met het posten van spannende plaatjes, maar ik vermoed dat het merendeel die ontvangen centen niet veilig op een bankrekening parkeert en ze er liever als een malle nieuwe kleren, vakanties, feestjes, schoonheidsbehandelingen, etc. van betalen.

 13. Lennart

  Elke dag een foto maken van jezelf in je onderbroek. Prachtig onderwerp voor een talkshow.

 14. Bart

  Men zou eigenlijk helemaal geen aandacht moeten geven aan dit meisje. Helemaal niemand. Dan gaat ze ten onder aan eenzaamheid.

 15. Lamberto

  Dus als je elke dag in je onderbroek op Instgram gaat staan ben je een social influencer, met bijbehorende vergoedingen.
  Ik zie een gat in de markt en een bron van inkomsten voor mezelf.

 16. Cobweb

  Wat moet hij met die snol?

 17. Gunther

  Diese Frau hat ein sehr schöne nachname.

 18. Robin Martens Lover

  Beau niet gevraagd naar haar relatie met Wesley Sneijder en zijn broer?

 19. Geert

  Gaby von Tüten noch Blaaser

 20. jack

  Pieter Baan,

  Kijk eerst eens naar de kijkcijfers voordat je commentaar geeft.

 21. Jan

  Hou je gulp dicht Beau !

 22. Bas

  De kop had natuurlijk moeten zijn: Beau verslaat Pauw. Dat lijkt me tenminste nieuws.

 23. Henk

  Ik ken haar van kleins af aan, haar ouders staan op de markt met horloges.Van een lief, schattig meisje is ze zo uitgegroeid, zo ontzettend jammer.Het heet aandachtsziekte denk ik, hoe loopt dit af?Gaby ga wat van je leven maken je hebt/had the looks.Ik snap Beau ook niet dat hij haar uitnodigt.

 24. Tim

  Als ik een keertje een nudie post ben ik een viezerik en een crimineel, maar al die miljoenen wijven doen niets anders dan blote reedten posten. Hoe hypocriet en wat voor dubbele moraal is dat!?
  En wat is nou eigenlijk het verdienmodel voor deze heoren? Heoren ja, ze verdienen geld met het verkopen van hun lichaam.

 25. Alotta Fagina

  Las ergens anders dat zij elke dag in boulevard werd aangekondigd tijdens een item.
  Fijne dealtjes of vriendjes om populair te worden. Ik heb haar gisteren 3 tellen gezien en moest gelijk denken aan Paris Hilton die jaren de media beheerste met nietszeggende items. Net als nu met Kim K. Honderd fotografen en bekend staan om “ik ga uit de rits, dus flits flits flits” En zoiets heeft aanzien?

 26. Bart

  @Henk Helemaal met je eens!

 27. Ad

  Wat was ze toen nog normaal als Jolé in Spangas. Kon over dat acteerwerk geen vragen gesteld worden door Beau?

 28. Bart

  @Ad Ten tijde van Spangas stond ze al half naakt in Panorma.

 29. lieve foto Gaby

  Foto uit 2010.

 30. Max

  geile gaby harde pic hmmmm

 31. lvs2015

  @Johanneke van Es ; Gaby verdiend itt andere grote sterren helemaal niets via Instagram en leeft van het geld van haar ouders. 98% van de mensen op Instagram verdienen helemaal niets, er moet geld bij eerder, aan Instagram omdat het verdienmodel itt in het begin anders is sedert Facebook het heeft overgenomen. Hooguit dat zij indirect via Instagram benadert wordt om eens tegen een gratis iets of vergoeding iets te dragen dan wel reclame voor te maken en waar ze dan heel “open en eerlijk” een verhaaltje eruit perst dat zij zus en zo vaak gebruikt en zeker kan aanbevelen. (gewoon verkapte reclame) @Bart: Waarom denk je dat ze zoveel “naakt” post. Alles voor zoals ze zelf zegt “likes” en views in de hoop dat een bedrijf haar als ‘model’ ziet voor ondergoed of kleding. Maar ja, zoveel doen het al. Dus verdient ze niets , alleen dat zegt ze niet. @Lamberto ; Nee, 99% van al die meisjes die aapen elkaar na omdat er eentje of twee hooguit van de miljoenen wel goed van boeren. Dus nemen ze ook de naam “influencer” of “digital creator” aan om zichzelf een status aan te meten wat net zoveel zegt als “entertainment deskundige” of royaltie expert. Allemaal van die lege namen om naar buiten toe interessant te lijken maar in de basis niks voorstelt als je doorvraagt. Al die meiden wachten gewoon op €€€ via een bedrijf en leven of van hun oudersgeld of een rijke vriend. Daarom zie je vaak ook zich ophouden in de hippe plaatsen in de hoop een rijke vent te scoren. Los van dit alles: Iemand opgevallen wat voor “vissenkop” die Gaby nu heeft. Opgespoten lippen en glad getrokken hoofd. En ze is niet eens 35+.

 32. Willie Wortel

  Danny vindt dat iemand een domme uitstraling heeft, maar weet zelf niet het verschil tussen vertelt en verteld. Jij komt er wel pik.

 33. Sandra

  Katrien Duck.

 34. Jan

  @Willie Wortel, ook als je een domme uitstraling hebt, kun je als vrouw een man goede orale sex geven….

 35. Bears’den

  Lastig he, iemand zien als ‘gewoon’ een mens..
  Ze doet niemand kwaad, en leeft gewoon..
  Zou niet blij zijn als het mijn dochter is, maar zij zelf én haar vader vinden het geen probleem, dus mensen die hierover zeiken, serieus, spring onder een trein, of maak je druk om dingen die er écht toe doen..

 36. Hj

  Wie is Gaby Blaaser?

 37. Boy

  Gaby Blaaser is een Actrice uit Spangas en uit Goeden Tijden Slechte Tijden,
  daar heeft ze in gezeten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.