Beau probeert Gaby Blaaser te strikken voor talkshow

Beau van Erven Dorens probeert Gaby Blaaser te strikken voor zijn latenight-talkshow, maar de Instagram-bekendheid heeft nog niet toegehapt. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in de uitzending op RTL 4. Blaaser behandelt haar Instagram-page als een soort OnlyFans-page; een foto mét normale kleren aan is nergens te bekennen. Het leidt onder haar cynische volgers tot hilariteit; ze kookt spaghetti in een string en eet roze koek kennelijk met haar billen. Bijzonder wel.

Van Erven Dorens ziet het allemaal gebeuren. “Volg jij Gaby Blaaser op Instagram?“, vroeg hij aan studiogast Ruben Nicolai.

Nicolai: “Ja, dat is een van de weinige personen die ik echt probeer van dag tot dag te volgen op Instagram. Ik krijg van haar ontbijttips, want ze maakt heel lekkere bowls, maar het grappige is dat ze elke keer niks aan heeft! Het is fantastisch. Als die een coltrui aan heeft op straat, dan zou ik haar straal voorbijlopen.”

Van Erven Dorens: “Het is echt een aanrader, dames en heren, ik ben echt dol op d’r. Ik probeer haar hier dus in de bank te krijgen… Nee, dat bedoel ik niet zo! Ik probeer haar hier langs te krijgen, maar ze heeft nog niet ja gezegd. De ene foto is echt nog leuker dan de andere.”

Opvallend genoeg hebben veel posts van Blaaser met eten te maken, maar is ze zo slank als een den. Onderstaand op de foto met meloenen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

What about this colour? 🖤💚 @bodyengineers

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen