Matthijs van Nieuwkerk teleurgesteld in Victor Mids

Matthijs van Nieuwkerk was vier jaar geleden na de opnames van ‘zijn’ aflevering van Mindf*ck een beetje teleurgesteld dat Victor Mids helemaal niets los wilde laten over de truc waarmee hij hem te grazen nam. Dat zei de talkshowhost gisteren in De Wereld Draait Door. Mids zat aan tafel om het nieuwe seizoen van Mindf*ck, dat vanavond in première gaat, te promoten. “Ik ben er bij jou ook zó met boter en suiker ingegaan, hè, vier of vijf jaar geleden“, zei de gastheer tegen Mids.

Van Nieuwkerk: “Ik denk er nog wel eens aan, weet je dat? Omdat je me ook niet als wederdienst ook maar een típje van de sluier wilde oplichten.”

Mids: “Nee, dat neem ik mee mijn graf in.”

Van Nieuwkerk: “Ik heb een hele dag met je gewerkt, ik heb alles gedaan wat je wilde en ik zeg: ‘Geef me één snipper.’ Ik heb niks gekregen.”

Mids: “Beroepsgeheim, hè?

Mindf*ck is dit seizoen anders dan anders, omdat de trucs zijn opgenomen op de Antillen en in Suriname. “Het verrassingseffect is groter als je me niet kent, maar het is ook zo dat mensen in zonnige landen eerder geneigd zijn om lichamelijk te laten zien wat ze van iets vinden. Ik heb dus het hele seizoen alleen maar gillende mensen door het beeld lopen.

De uitzending is vanavond om 20.25 uur op NPO 1.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen