Angela de Jong vindt John de Mol een seksist

Geplaatst op vr 04 okt 2019 om 16:00

Angela de Jong vindt de uitspraken die John de Mol vorige week deed in De Wereld Draait Door ronduit seksistisch. Dat laat ze vandaag blijken in haar column in het AD. De Mol reageerde in het programma op het ontslag van Hart van Nederland-presentatrice Gallyon van Vessem en Selma van Dijk (alleen dat van Gallyon is tot nu toe bevestigd) en de mediamiljardair zei onomwonden in de uitzending: “Als je bij de tv gaat werken, dan is er een bepaalde houdbaarheidsdatum.”

Is het niet een beetje raar dat oudere tv-vrouwen altijd de klos zijn, vroeg tafelheer Marc-Marie Huijbregts. De Mol daarop: “In het buitenland heb je voorbeelden van mensen die dik in de zeven zijn en op televisie schitteren, maar dat zijn wel de uitzonderingen die de regel bevestigen en niet andersom.”

De Jong vindt die uitspraken over ‘een bepaalde houdbaarheidsdatum’ bizar. “We weten natuurlijk allemaal dondersgoed dat hij daarmee enkel op presentatrices doelt en niet op presentatoren.

Het is gewoon een seksist, wil De Jong zeggen. “De reden is dat ze er niet strak en appetijtelijk genoeg meer uit zou zien. Volgens haar bazen: heren die bijna zonder uitzondering niet bepaald vooraan stonden toen God de sixpacks, strakke kaaklijnen en volle haardossen uitdeelde.

Het verbaast haar dat er geen enorm protest is ontstaan na de uitspraken van De Mol. “Terwijl ik het optik, voelt het alsof ik het over de jaren 50 heb. Maar dit is dus 2019. Waar je geen grap meer kunt maken of er is wel een subcategorie die zich beledigd voelt. Maar waarin je dus wel vrouwen mag ontslaan vanwege hun leeftijd. En de minister laat het gewoon gebeuren.”

Het lijkt me een uitstekend onderwerp voor de nieuwe vrouwentalkshow van Linda op Net 5. Eens zien wie de échte ballen bezit in de familie De Mol.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Lees ook: SBS ontslaat Gallyon van Vessem bij Hart van Nederland (gisteren)

Foto: NOS
108 Reacties op “Angela de Jong vindt John de Mol een seksist”


 1. jan

  Begin dan zelf een tv-zender. Klagen kunnen die wijven wel.

 2. Sandertje

  Ze is tegenwoordig wel erg pro RTL en tegen SBS

 3. Mark

  Angela de Jong is al jaren bedorven… Over op de datum gesproken…

 4. Sum Ting Wong

  Duizenden mannen werden in medialand ontslagen omdat hun houdbaarheid voorbij was.
  Waarom hoor je daar niets over? Omdat mannen daar niet zo’n drama en heisa van maken.
  Vrouwen gillen en janken gewoon meer. Dat is het verschil.

 5. Sum Ting Wong

  Als je een stabiele baan tot aan je pensioen ambieert, moet je bij de overheid gaan werken.
  Als je last heb van aandachtstekort of een theatrale stoornis dan ga je in medialand werken Dan kun je beroemd en rijk worden, maar dan vlieg je wel uit als je niet meer aantrekkelijk voor het publiek bent. Zo werkt het nu eenmaal. Deal with it.

 6. Eva J

  Angela heeft gelijk!
  Daarom heb ik voor RTL gekozen en niet voor die mongool John de M.

  En trouwens, ik hoef nog maar een paar jaar te werken, dus voor mijn 50ste ben ik al binnen!

 7. Bertus

  Wat zeurt dat krantenvrouwtje dat nog nooit een teevee- of radioprogramma heeft gemaakt toch….als Son de Mul in z’n personeelsbestand wil snijden moet hij dat toch zelf weten..gaan die vrouwtjes lekker ACHTER de schermen werken…, ze hebben jaren op de voorgrond gezeten maar dat is geen recht tot je d’r bij neervalt… Hou eens op zeg met die seksisme kaart en zeker vrouwtje theelepel moet dat niet doen…. Neem ze lekker in dienst bij die AD teeveehoek!!!

 8. Punt

  Ik snap wel dat ze dit schrijft, want in elke column die ze schrijft straalt de afgunst op jongere, beter uitziende vrouwen af. Tuurlijk wil ze oudere vrouwen op tv.

 9. Jan

  Ziet ze haar eigen uiterste houdbaarheidsdatum misschien ook naderen ?

 10. Lies

  Absoluut eens met Angela de Jong! En hey Bertus, wat ben jij stoer jonguh!
  Hoe doe je dat thuis, zeg je dan ook tegen je ‘vrouwtje’, ga jij maar de afwas doen?

 11. twister

  John de Mol IS ook een seksist !

 12. Babs

  helemaal mee eens!!!!!

 13. aammehoela

  Zoals ik gisteren ook hier al vermeldde bij de topic over het ontslag van Gallyon: Leeftijdsdiscriminatie. Maar blijkbaar geldt dit enkel voor vrouwen……… inderdaad zeer twijfelachtig. Maar dat John de Mol ouderwets is weet men toch wel. Iedereen baalt van die ontzettend lange reclameblokken, maar John zit er niet mee. Haalde zijn schouders op in een eerdere uitzending bij DWDD. Dat die reclames de kijkcijfers doen dalen wil maar niet tot hem doordringen.

 14. [MikE]

  Die wijven moeten gewoon niet zeiken en plaatsmaken. Mannen nemen dit soort dingen veel makkelijker, denk aan een Ron Brandsteder of André van Duin. Hennie Huisman is de uitzondering weer op deze regel.

 15. Man

  Helemaal eens met Angela. We zitten in 2019

 16. UitHetVak

  Angela is echt vervelend aan het worden
  We hebben zo langzamerhand genoeg van jou mening
  Te veel. Overkill
  Net zo als Peter R
  Ook te vaak te veel

 17. DENK-na

  Quote uit tekst hierboven: “Het is gewoon een seksist, wil De Jong zeggen. “De reden is……..”.
  Met andere woorden: Angela de Jong zegt dit niet, maar MediaCourant zegt dit.

 18. Greet

  Ik denk zelf dat John nooit een straat naar zich vernoemd krijgt, geen standbeeld,hoogstens een slechte bekeken documentaire.Net zoals Joop v d Ende. Ze zijn rijk, machtig maar zulke vreselijke onaardige mensen.Koud, hard en kil.Ik heb aan beiden nooit iets leuks kunnen ontdekken.

 19. ano@niem.nl

  Angela kan de anti-John de Mol en Talpa strijd maar niet winnen. Het wordt langzamerhand zielig wat ze allemaal uitkraamt en wat ik nog het ergste vindt: het is niet inhoudelijk, maar totaal op de persoon gespeeld.

 20. Bertus

  @lies … Tuurlijk zeg ik dat niet tegen m’n ‘vrouwtje’ domme trol …. Maar meneer de Mul heeft die dames gewoon in dienst … Het is niet een recht om voor de camera te zitten…. Kom zeg…. Op gegeven moment is er weer iemand anders daar nodig…, en omdat hij die tent draait met z’n pegels bepaalt hij dat nu eenmaal…. Zo simpel is dat vrouwtje Lies!!

 21. man pan

  Onzin, het zou alleen seksistich zijn als hij zei: Als je bij de tv gaat werken, dan is er een bepaalde houdbaarheidsdatum voor vrouwen.

  Maar dat zei hij dus niet, hij heeft namelijk Piet Paulusma ook eruit gekegeld.

 22. Lies

  Hey Bertus, of moet ik zeggen Bertje, zuig mijn сlit uit!

 23. Bertus

  @lies dat laat ik in jouw geval graag aan mij voorbij gaan. Domme en ordinaire types daar heb ik n ENORME hekel aan. Ik heb zo t idee dat jij in die cohorte te vinden bent … Of t moet die van de volkomen leeghoofden zijn…. Nou ja … Ook dan…. Doorlopen…. Mars!!!

 24. Eric

  Dus Linda zal er binnenkort ook uitmoeten John?

 25. Bart

  Ja echt heel dom van de Mol om Gallyon en Selma er uit te gooien en dan te zeggen dat met de leeftijd te maken heeft. De houdbaarheidsdatum noemt hij het zelf. Dan had dus deze presentatrices gewoon hun ding moeten laten doen bij HVNL en had hij Wendy van Dijk en Gordon eruit moeten gooien. Die zijn namelijk wel echt over de houdbaarheidsdatum. De kijker is klaar met ze.

 26. [MikE]

  @Gekke Greet: Die is er al: Familie De Mollaan in Hilversum.

 27. o.p. lichter

  Nooit maar dan ook nooit zal ik naar die troep van de mol kijken .wat een tokkie familie ,en dan nog dat debiele zoontje van hem .ba

 28. Jac Zom

  Linda de Mol is 55 jaar dus die had John de Mol vanuit zijn visie zelfs nooit moeten aannemen!

 29. Bertje Veer

  Houdbaarheidsdatum heeft niet alleen met leeftijd te maken, maar ook met hoelang je al op dezelfde plek zit. De kijker raakt uitgekeken op een bepaalde presentator. Ook is het fijn als na 5-10 jaar eens een ander de kans krijgt om een bepaald televisieprogramma te presenteren. In andere beroepen is dat heel normaal, maar hier is het opeens leeftijdsdiscriminatie en seksisme.

 30. Donald Dumb

  Enge man die De Mol. Brrr!
  Als hij de ballen heeft ontslaat hij dus ook zijn zus.
  Ongeveer zelfde leeftijd als de reeds ontslagen dames…

 31. Jordy

  Klagen klagen klagen… dit wordt de toekomst van Net5… de klaagmuur van NL.

 32. borrelnootje

  Bij RTL werden enkele jaren geleden alle vrouwen bij het nieuws vervangen door jong. De mannen mochten blijven.

  Hamster zeker vergeten. Geld boven alles. Haar wangen zullen weer extra gevuld zijn door PvdVorst. Kassa

  de Mol had het trouwens niet speciaal over vrouwen. Dat maakt hamster ervan.

 33. Martin

  Ik ben het met De Mol eens boven de 50 is veel te oud.

 34. Martin

  Voor een vrouw dan he.

 35. Anne

  Leg mij de uitdrukking ‘uitzonderingen die de regel bevestigen’ eens uit. Dat slaat toch nergens op. Dit is een uitdrukking om rare regels goed te praten. Wat bevestigt zo’n uitzondering dan?

 36. Sjaak

  Wanneer mannen over hun houdbaarheidsdatum heen gaan hoor je Angela niet. Maar als een vrouw ontslagen wordt omdat ze voldoende op TV geweest is dan maakt Angela er weer seksime van. En omdat vrouwen zoals Angela en Eva zo vaak seksime schreeuwen neem ik ze niet serieus. Cry wolf.

 37. Willem Ruis (R.I.P.)

  Héél Nederland heeft het truukje van Angela de Jong inmiddels door.
  Haar truukje is echter uitgewerkt zij kan maar beter deze nutteloze strijd staken, want ze kan zeggen of schrijven wat ze wil het zal haar uiteindelijk niet lukken.

  Het aapje genaamd Bertelsmann,……komt nu wel héél erg duidelijk uit haar mouw tevoorschijn,
  inmiddels is dat voor iedereen in Nederland duidelijk.

  Met deze reacties van haar kant bewijst ze haar recensentschap bij het AD geen dienst!

  Nu Angela de Jong ziet dat ze met haar uitlatingen in totaal 0% effect heeft gehad op het succes, van de in opmars zijnde Nederlandse mediabedrijf Talpa Network vanaf de start van dit tv seizoen, gooit zij het nu over deze boeg!

  Angela de Jong maakt zichzelf met het doen van deze uitspraken ronduit belachelijk.
  Het is nu voor iedereen in Nederland overduidelijk dat ze zich de afgelopen tijd voor het karretje heeft laten spannen van RTL Bertelsmann!

  De Nederlandse kijker bedankt RTL Bertelsmann vriendelijk voor de afgelopen 30 jaar kijkplezier!

  De Nederlandse kijker laat zich niets wijsmaken door de schrijvende media en kiest voor
  Tapa Network!

 38. Johnny👀

  Ik wil niet naar een verschrompeld lijk kijken dus goed bezig die Mol.

 39. Michel

  Wees nou eerlijk…Dit weten we allemaal… en we kijken liever naar iemand van 30 dan 50…

 40. Tinie Parkiet

  Denk dat de houdbaarheidsdatum van zowel John als Linda ruimschoots overschreden is.

 41. Ellie

  Angela heeft volkomen gelijk. Ik heb de uitzending gezien en vond zijn uitspraken tenenkrommend. En verbazingwekkend dat daar niet tegen in gegaan werd. Die John de Mol heeft echt enge opvattingen.

 42. [MikE]

  @Gekke Ellie: volgens mij heeft hij niets gezegd, behalve dat sommige mensen een houdbaarheidsdatum hebben. Daarom is er verder ook niet echt tegenin gegaan.

 43. Hoer

  Die de mol is al ver over zn houdbaarheids datum heen!!

 44. Vivienne

  Ze heeft gewoon gelijk. Ik hoop echt dat we eens korte metten maken met dit soort seksistische ontslagen.

 45. anoniem

  In Nederland ben je al te oud zodra je 21 wordt en men je te duur vindt..

 46. Suzy Wang

  zei de kouwe eskimo.

 47. [MikE]

  Die vrouwen moeten niet zeiken, maar gewoon een andere baan zoeken. Zo moe wordt je er van.

 48. Willem Ruis (R.I.P.)

  De Nederlandse kijker laat zich anno 2019 niets meer wijsmaken door Mevrouw Angela de Jong van het AD!

  RTL Bertelsmann bedankt voor 30 jaar Nederlandstalige Commerciële Radio én Télevision vanuit Luxembourg!

  De tijden zijn veranderd,….
  Radio Televisie èn Online media,……onder 1 Nederlands content,…..
  Talpa Network!

 49. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Nou en….. Lekker boeiend allemaal weer

 50. Rene

  Gisteren: best scorende SBS programma

  HART VAN NEDERLAND
  SBS 6
  701.000

  En dan gaat JdM er aan lopen sleutelen door vaste dames daar te ontslaan, hij moet zich kapot gaan schamen

 51. Meneer Kaktus

  Ik hou ook niet van boven de 50.

 52. Michel

  Je zal zo’n moeder hebben als Angela… en maandag op school komen… heb je ook een kut leven….

 53. Suzy Wang

  er zit natuurlijk n sarcastis onder toontje want wie kruipt er nou op dat nijlpaard.

 54. Nerd

  Die de Jong, de beroep manipuleerster, legt de Mol woorden in de mond die nooit gezegd zijn! Iedereen valt erover, maar wat hij eigenlijk zegt dat de leeftijd icm met andere zaken de reden is om iemand te vervangen. Wellicht kunnen ze alleen autocue lezen en zoekt hij voor de nieuwe aanpak een combi met redactionele vaardigheden. Wellicht dat hij daarom die mensen van RTL heeft overgenomen. En….wat is daar mis mee om dan iemand te vervangen?

 55. Anja

  Beetje klaar met dat mens.

 56. Jaap

  Uiteraard, als het je niet zint gooi je het maar op seksisme.

 57. anoniem

  beste John

  Lieve Linda

  ik heb jullie gewaarschuwd

  nu Angela de jong van nep olie bol test van AD

  weet dat John niets voelt voor haar

  vanwege der dikke opoe armen

  gaat ze wraak willen nemen

  spug terug meneer John

  laat dit soort

  vollll gevreten opoes niet over je heen pissen

  angela slecht en berekend

  wil mee eten uit geld doos van john en de molssssssssssssss

  jammer angela dat je niet uit een zakenwereld komt

  jullie hebben geen vermogen en mensen in dienst

  als AD je wegstuurd

  ben je verplicht om je te melden bij

  UVW.

 58. anoniem

  Hans

  en

  Angela

  van AD

  niet door

  1

  deur

  hoe maak je dan een gezonde krant

  eigenaar van AD kun je dit niet bnegrijpen

  kijk naar de oplage

  personeel en collegas

  peaten elke dag over deze

  vuur

  personeel is niet gemotiveerd

  wakker worden persgroep

  er is een rook geur op de afdeling

  elke dag

  als iemand zegt het is niet waar

  dan ben je echt ziek

 59. aammehoela

  Onbegrijpelijk veel trollen hier. Anders is het niet te verklaren dat zoveel het opnemen voor deze liefhebber van jonge vrouwen en het onderbreken van reclames door programma’s.

 60. sukkel

  Angela de Jong heeft gelijk wat een walgelijke uitspraak van de Mol…hij heeft zeker Koffietijd Loretta dikke fake lachende oude slecht interviewer met spiekbriefjes vergeten te ontslaan…..

 61. sukkel

  Verwendy en zn zuster Linda is ie ook voor het gemak ff vergeten …oh nee dat is fam…en vriendjes…..

 62. sukkel

  Vandaar dat Patty Brard gauw een maagverkleining nam en een facelift en Botox in dr gezicht mss maakt ze nog een kans die plastic schreeuwlelijk

 63. twister

  @sukkel, ja en dat wijf Brard bewijst daarmee wel definitief dat ze een doorgedraaide gek is.

 64. 71

  Wie vindt Brard nu leuk. Wel, John de Mol. Die is dus ook niet goed bij zijn hoofd. Houdt U ook van een berg plastic met lekkere Botox en een hysterisch karakter? Neem Brard.

 65. 72

  @71, je vergeet de plastische chirurgie die dit ”hysterische karakter” Brard ook nog nam: borstlift, zeer veel faceliftwerk, etc. Bij elkaar 1 grote, nagemaakte puinhoop. Niets echts meer aan. Heel ziek, heel fout.

 66. Ben

  John draagt overduidelijk een pruik. Wil dus ook vreselijk graag jonger lijken dan hij is, en hij hoeft het helemaal niet te hebben van zijn uiterlijk. Misschien zegt dit iets.

 67. Jesse

  Vrouwen die zich zo compleet laten verbouwen; facelifts, borstvergrotingen, – en verkleiningen, botox, maagverkleining om maar (op zeer ongezonde, onnatuurlijke wijze) ”mager” te worden, wat zij denken dat mooi is, alleen maar om aan de sesksuele behoeften qua uiterlijk van bepaalde mannen te voldoen, zijn wel een beetje de kluts kwijt, als je het mij vraagt.

 68. L.de Behanger

  Angela heeft gewoon gelijk en de Mol is inconsequent want zus Linda blijft wel categorisch in beeld terwijl die ook met kunst en vliegwerk krampachtig jong moet worden gehouden

 69. Willem Ruis (R.I.P.)

  Het is hoog tijd dat het AD de grootste oliebol die zij in dienst hebben,
  de zelfbenoemd recensente Angela de Jong,
  eens gaan onderwerpen aan een oliebollen-test door hun nep oliebollen-test afdeling!
  Heel Nederland weet nu dat deze oliebol van het AD zich voor het karretje van de RTL-Bertelsmann heeft laten spannen!
  Deze strijd zal zij nooit winnen en nu gaat ze om zich heen slaan met Nep argumenten.
  Angela de Jong valt nu toch wel heel erg door de mand!

  De Nederlandse kijker laat zich anno 2019 niets meer wijs maken door oliebol Angela de Jong van het AD en kiest voor het kijken naar Nederlandse commerciële televisie van Talpa Network!

  RTL. Bertelsmann hartelijk bedankt voor 30 jaar Nederlandstalige commerciële televisie vanuit Luxembourg!

  De tijden zijn veranderd,
  Talpa Network Nederlandse radio, televisie en Online media onder 1 Hollandse content!

 70. WEST*

  als we Leo Riemens hadden gehad ( die schreef over de tv , voor de telegraaf/ Nieuws van de dag ) dan was de com tv totaal afgekraakt ,, en had waarschijnlijk RTL vandaag niet meer bestaan ! die man kon echt een populair programma kapotschrijven , daar had RTL aan hem een zeer kwaaie aan gehad ! Angela is te lief voor de zenders en de kritiek is nooit zo hard , Neen, Leo Riemens wist wat hij schreef, was streng maar rechtvaardig ,

 71. Discuswerper

  Willem… alleen camping tokkies “kiezen” voor Talpa. En dat is niet “het Nederlandse volk”. Sterker nog, het Nederlandse volk zou ze het liefst samen met Talpa en jou de grens overkieperen. Get a life dude.

 72. Willem Ruis (R.I.P.)

  Men kan schrijven wat men wil,
  Talpa Network zal in de toekomst als enige Nederlandse commerciële omroep overblijven naast de Nederlandse NPO!

  De tijden zijn veranderd, deze keer lukt het John de Mol wèl!

 73. Discuswerper

  Het lukt John de Mol NIET! En uiteindelijk verkoopt ie de toko aan een buitenlanda investeerder zoals hij ook met Endemol en Talpa Media heeft gedaan. Dus hou op met dom lullen, je maakt jezelf volslagen belachelijk.

 74. Willem Ruis (R.I.P.)

  Het verkopen van Talpa Network dat is zijn zaak hij gaat daarover,
  maar het gaat hem dit keer wél lukken,
  hij heeft geleerd van de vorige 2 keren !

 75. Discuswerper

  Hij maakt afgezaagde bagger programmas die het merendeel van “het Nederlandse volk” niet wil zien. Het gaat hem niet lukken. Hoe vaak je je onzin hier ook blijft herhalen. Het is verspilde moeite. Geef het op.

 76. WEST*

  @ Willen Ruis je kunt hier beter over zwijgen, ze geloven jou gewoon niet, maar de trendwatchers geven RTL Nederland hoogstens 5 jaar, en by the way Talpa Network is nu al de grootste met meer dan 1,5 miljard omzet RTL Nederland is in feite maar een kleine speler met zijn magere 510 miljoen omzet p.j.
  Maar dat mag je niet schrijven, dat is voor vele hier heiligschennis !

  RTL doet zich voor als de grootste com zender, maar het is in feite niks

 77. WEST*

  discuswerper en waar kijk jij dan naar?? een tv zender voor de simpele van geest ?
  zal zeker RTL zijn

 78. Discuswerper

  Gaat je geen flikker aan WEST. Maar ik kijk niet naar die molspuinhoop.

 79. Vivienne

  Wat een hoop domme en slecht geïnformeerde haantjes reageren hier weer. Man, man, man. En zo dom grof ook.

  Verdiep je in de materie voordat je begint te schreeuwen. Dan ontdek je dat vrouwen wel degelijk op hun leeftijd afgerekend worden. In de tv-wereld, maar ook in vele andere bedrijfstakken.

 80. Willem Ruis (R.I.P.)

  Het is een droom van John de Mol,
  die nóg niet is uitgekomen door afgunst dat in Nederland heerst en door onwilligheid van de Nederlandse regering in 1989!

  Afgunst kan later karmisch weer afgerekend worden,
  daar gaat geen Wet of Mens over!

  De Nederlandse kijker laat zich anno 2019 niets wijs maken door de schrijvende media,
  men kan schrijven wat men wil,
  het zal John de Mol nu wél lukken!

  RTL Bertelsmann bedankt voor 30 jaar Nederlandstalige commerciële tv vanuit Luxembourg!

  Talpa Network!

 81. Discuswerper

  De “Nederlandse kijker” is er niet om de natte droom van John de Mol uit te laten komen. En dat bewijzen de kijkcijfers van gisteravond vior de zoveelste keer.

 82. Willem Ruis (R.I.P.)

  John kan eventueel andere type programma’s gaan maken, hij kan alle kanten op,
  hij heeft voldoende adviseurs in dienst, hij kan het langer volhouden dan de vorige 2 keren!
  Daarbij komt dat een overstap naar Talpa Network door vooraanstaande programma makers en presentatoren anno 2019 acceptabel is geworden!
  Hij kan ook informatieve diepgaande programma’s gaan maken, alles kan!
  Het valt of staat niet met er nu allemaal nog moet gebeuren, het is een ontwikkeling in tijd, gaandeweg!
  John de Mol is nu al beter op gang met zijn onderneming dan de vorige keren!

  De Nederlandse kijker kiest voor Talpa Network !

 83. WEST*

  DISCUSWERPER Jij bent de grootse loser van dit jaar als je niet durft uit te komen dat je gewoon RTL kijkt

  Jou reacties verraden een hele hoop , maar dat heb je als dom persoon zelf niet in de gaten!

 84. G.ossip

  Tis een droom van John de Mol om met zijn programma’s te scoren,dat gun ik hem van harte,maar wat doet een Wendy nu bij IHVH? dus weer een weg zap momentje.

 85. Discuswerper

  De kijkcijfers van gisteravond bewijzen voor de zoveelste keer dat de Nederlandse kijker kiest voor alles behalve Talpa Network. De Nederlandse kijker is gelukkig daar gemiddeld nog iets te intelligent voor. Jij daarentegen, Willem, past 100% in het profiel van de Talpa kijker. Dus geniet ervan zolang het duurt. Maar stop met anderen lastig te vallen met je afwijkende en irrationele voorkeuren.

 86. WEST*

  by the way hoe kan je oordelen als je niet naar een bepaalde producent kijkt?
  dan moet je het toch op diverse zenders eerst gezien hebben, om te oordelen

 87. Discuswerper

  WEST ik ga op jouw domne gezwets niet meer reageren. Suc6 verder.

 88. WEST*

  @ discuswerper je bent nog dommer dan ik dacht !!

 89. Discuswerper

  Dat zegt meer over jou dan over mij

 90. WEST*

  teken van zwakte , en er geen antwoord op hebben , u bent werkelijk een heel dom wezen, die waarschijnlijk niet aan de bak is gekomen bij de vele bedrijven op ons mooie mediapark in radiostad

 91. Discuswerper

  Willem valt stil… jammer. Zit zich zeker af te trekken op IHVH

 92. Mies Bauwman

  Soms verlang ik na de tijd dat we alleen Nederland 1 en 2 hadden. Wat waren we gelukkig.

 93. WEST*

  en waarsschijnlijk de hele dag gefrustreerd thuis zit, zal je een doos zakdoeken sturen huilebalk

 94. Willem Ruis (R.I.P.)

  Om nu John de Mol af te vallen na zijn derde poging, is echt laag bij gronde, pure afgunst, anders kan het niet genoemd worden!

  Als je de kwaliteit en inzet objectief bekijkt, dan is het de Nederlandse Talpa Network die écht in het oog springt vergeleken met de ouderwetse Bertelsmann sfeer die de Nederlandstalige zenders uit Luxemburg uitstralen!

  RTL Bertelsmann oogt sleets!

  Talpa Network is er nog niet, maar qua inzet en streven kan men al zien dat er echt iets moois in ontwikkeling is!

  In plaats van afkraken kan beter opbouwende kritiek gegeven worden!

 95. Discuswerper

  Best lekker weer vandaag na al die regen :-D

 96. Discuswerper

  Om iemand af te kunnen vallen moet je hem eerst gesteund hebben. Daar is geen sprake van, dus van af vallen ook niet. De enigen die in het Talpa avontuur geloven is hijzelf, een paar sukkels op MC en de cokesnuivende campingsterrertjes die van zijn miljardenvermogen mogen snoepen. Zodat ze hun afkickkliniek in Zuid Afrika kunnen betalen. Wat een tweederangs sanengeraapt zooitje triestigheid is het toch.

 97. Willem Ruis (R.I.P.)

  De Tijden zijn Veranderd,

  de Nederlandse kijker kiest voor de Nederlandse PO,
  en voor de Nederlandse commerciële omroep Talpa Network!

  Angela de Jong van het AD kan anno 2019 schrijven wat ze wil,
  de Nederlandse kijker laat zich niets wijs maken door haar column in het AD!

  De Nederlandse kijker kiest voor commerciële televisie van Talpa Network!

  RTL Bertelsmann hartelijk bedankt voor 30 jaar Nederlandstalige televisie vanuit Luxembourg!

  De tijden zijn veranderd!

 98. Discuswerper

  De kijkcijfers van gisteravond bewijzen voor de zoveelste keer dat de Nederlandse kijker kiest voor alles behalve Talpa Network. De Nederlandse kijker is gelukkig daar gemiddeld nog iets te intelligent voor. Jij daarentegen, Willem, past 100% in het profiel van de Talpa kijkers. Dus geniet ervan zolang het duurt. Maar stop met anderen lastig te vallen met je afwijkende en irrationele voorkeuren.

 99. WEST*

  MIES BAUWMAN Ja de klok kunnen we niet meer terug draaien naar 1972 ,niemand die klaagde men keek gewoon naar Peton place Coronation street , top pop de berend Boudewijn kwis een van de 8 het gulden schot de kleine waarheid
  met liedjes het land in, achter het nieuws tros actua, avro televizier en geen gezeur over kijkkijkcijfers ,en met een mediapark in aanbouw , Maar terug naar toen??? en al het andere afschaffen?? , waar moeten al die medewerkers in het radio tv landschap naar toe?
  een paar honderd duizend mensen die er werken staan dan opeens op straat
  en die werkgelegenheid hebben we wel te danken aan de invoering van Com radio en tv zenders

 100. Discuswerper

  @Mies: Er zijn inderdaad veel te veel zenders voor dit kleine landje. 2 publieke zenders en 2 commerciele is meer dan genoeg. Dan gaan de kijkcijfers per zender omhoog, de reclame inkomsten ook, meer geld beschikbaar voor betere programma’s en er komt een eind aan die oneindige stroom van bagger die maar verzonnen wordt om al die zenders te vullen. Kortom: alleen maar winnaars.

 101. Willem Ruis (R.I.P.)

  Talpa Network Nederlandse radio, televisie én Online media….
  onder 1 Hollandse content…..

  de tijden zijn veranderd!…..

 102. Discuswerper

  Onder 1 Hollandse content??? In welke provincie is dat Nederlands?

 103. Ome Cor

  John de Mo(ngoo)l is een platte, arrogante verschijning.
  De bagger die via zijn kanalen over Nederland wordt uitgestrooid, zegt alles over deze lam-l-u-l.

 104. Bart

  @Discuswerper Nee dan blijft het gewoon het zelfde omdat er dan minder reclame is en er dus ook minder te verdelen valt. Dit is ook het geval als er een van de zendergroepen zal wegvallen. De zenders zelf zullen blijven als Talpa of RTL de stekker eruit trekt. Desnoods gaan de providers zelf vullen

  Na weer wat rond zappen is het aanbod voor de zaterdagavond toch weer echt bedroevend slecht voor ooit een van de creatieve landen als het gaat om televisie. Niet gek dat mensen massaal naar Netflix uitwijken.

  Paul Heanen heeft overigens als Dominee Gremdraad op YouTube een heel goed idee voor de bezuinigingen op de publieke omroepen. Maak van NPO1 weer Nederland 1 en maak er een commerciële zender van die zichzelf ook van reclame gelden moet financieren. Breed en met een ruim aanbod aan amusement. Maak daarnaast NPO2 en NPO3 volledig reclame vrij en vervul op deze zender de publieke taak gefinancierd vanuit belastinggelden. Goed idee. Filmpje (column) is te zien via YouTube, Facebook en de website van Betty Asfalt.

 105. Discuswerper

  Bij minder zenders gaat de prijs per seconde omhoog Bart

 106. Zonnetje in huis

  John de Mol moet ff in de spiegel kijken, vervolgens naar zijn erg onaantrekkelijke vette zwetende zoon die iets van een mongooltje lijkt te hebben, kijk dan ook naar je vette kinderlijk lachende zus met nep haar, neptanden, een kop met botox en fillers, die ook veel te vet is en wat mij betreft over de houdbaarheidsdatum heen zoalsje zoon en zoals jij, met je lelijke ouwe verlopen smoelwerk.

 107. Dakloos

  Angela de Jong is bewust Geile kut wijf van AD+RTL Betaalde schreeuw actrice
  die lekker centjes verdient en maar klagen .

 108. Willem Ruis (R.I.P.)

  Ondertussen bouwt Talpa Network rustig verder aan de toekomst van het Nederlandse media landschap.

  De tijden zijn veranderd,
  Talpa Network Nederlandse radio, televisie en Online media onder 1 Hollandse content!

  De Nederlandse kijker laat zich anno 2019 niets wijs maken door Angela de Jong van het AD!

  De Nederlandse kijker kiest voor de Nederlandse PO,…:
  maar ook vóór de Nederlandse Talpa Network!….

  RTL-Bertelsmann vriendelijk bedankt voor 30 jaar Nederlandstalig kijk plezier vanuit Luxembourg!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.