Albert Verlinde: ‘Martien Meiland is wél echt’

Geplaatst op vr 25 okt 2019 om 15:20

Er klopt niets van de berichtgeving dat Martien Meiland een typetje zou zijn. De realityster van SBS 6 is wel degelijk authentiek. Dat heeft Albert Verlinde gezegd op BNR Nieuwsradio. Een journaliste van de Story meldde onlangs dat Meiland in het echt helemaal niet zo hysterisch zou zijn en zijn gedrag te veranderen als er een camera in de buurt is. “Ik heb hem net aan de telefoon gehad. Hij kent mijn nummer niet en dan neemt hij dus met een heel andere stem op, veel lager“, zei ze.

Wat een onzin, vindt Verlinde. “Ik keek altijd al die vrijdagmiddagfilmpjes van hem. Dan liet hij zien wat er binnengekomen was in zijn meubelwinkel. Dat was ook hilarisch eigenlijk al. Ontzettend gay. Die filmpjes zijn van twee jaar geleden.

Verlinde vindt het ook heel fijn aan Chateau Meiland dat het programma bewijst dat lineiare tv helemaal niet dood is. “Fantastisch. Het is ook heerlijk omdat mensen iedere keer weer zeggen: ‘Ja, tv is dood en we kijken allemaal Netflix!’ En dan zie je dat er af en toe een wonder gebeurt en een programma dat uit zichzelf een vliegwel krijgt en iedereen gaat kijken. Dat is Chateau Meiland.

Je zag al die ervaren tv-presentatoren kijken naar Martien Meiland van: ‘Waar kom jij nou ineens vandaan?’ Ze dachten dat de koek redelijk verdeeld was en daar was het wonder Chateau Meiland.”

Lees ook: Story betrapt Martien Meiland: ‘Het is een typetje’ (17 oktober)

Foto: SBS
31 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Martien Meiland is wél echt’”


 1. Martien

  Oh wat gooooooooeeed!

 2. Anoniem

  K zei het toch. Hij is precies hetzelfde als in ik vertrek en da’s al 12 jaar geleden

 3. Grace321

  Heerlijk

 4. Joram

  Dat hij het twee jaar geleden ook al deed is natuurlijk geen argument he. Los van het feit dat dat wijf van Story uit haar nek kletst. Alsof je altijd hysterisch moet zijn wanneer dit een karaktertrek van je is.

 5. Hoppa

  Lineaire tv is NOG niet dood er is alleen zoveel bagger aan content.

 6. Erwin

  Nee, nep. “Ik heb het op video’s gezien dus het is waar”, ja het is goed met je dhr. Verlinde. Kruip nog verder in de kont van John.

  Hij is alles wat tv moet zijn als je wilt dat iedereen gillend naar Netflix vertrekt. Net als Albert.

 7. Chabot

  Al die vreselijke shows met BN’ertjes bah om te kotsen.

 8. O.Hoes

  Uit betrouwbare bron weet ik, dat Albert wel een typetje is.

 9. Whitedog

  Grappig he, als een programma succes heeft probeert iedereen het kapot te maken. De roddelbladen door onzin te verkopen over een niet bestaande ruzie met huis-vriendin Carolien. Daarna RTL4 door te klagen over de alcohol die telkens in beeld is (lekker hypocriet RTL) en vervolgens weer de rooddelbladen met te zeggen dat hij een act speelt.

  Eigenlijk best zielig die jaloersheid.

 10. Meilandjes fan

  Ja als iemand heel veel succes heeft, zijn er altijd azijnpissers die jaloers zijn omdat ze zelf geen succes hebben, dan maar mensen kapot maken, maar gelukkig weten de Meilandjes het hoofd koel te houden en daar niks op uit doen, zij kregen 12 jaar geleden ook zo veel gezeik over hen heen, omdat Martien niet of wel uit de kast al was.. Laat ze lekker met rust en gun ze het succes, zoek een ander slachtoffer..

  en met Caroline hebben ze ook geen ruzie over wat dan ook, want echte vrienden heb je niet voor even, maar dat zijn ze voor de rest van hun hele leven, die vriendschap gaat never nooit kapot ook niet als de pers er mee bemoeit
  Prive blijft prive en daar hebben we niks mee te maken

  en het feit dat sommigen hier negatief reageren is dat je het eigenlijk wel heel erg leuk vind, anders zou je niet reageren. dan zou je wel zwijgen

 11. Meilandjes fan

  @Whitedog, goed gesproken, zo is het nu eenmaal, ze gunnen De Meilandjes het succes niet, omdat ze zo leukkkk en enig zijn.. Hun tekort komingen

 12. Boy

  Ik heb de youtube oude filmpjes terug gezien van Martien,
  daar is hij zoals hij ook is gewoon zichzelf.

 13. ano@niem.nl

  Wiens brood men eet wiens woord men spreekt.

  De man is een grote act in wie de homo’s zich niet zullen herkennen.

 14. Bjorn

  Dus als je iemand op een filmpje van 2 jaar geleden of een een programma van 12 jaar geleden hetzelfde ziet doen als nu dan is het echt??? Of zou hij gewoon ook tijdens die filmpjes acteren?? Even nuance aanbrengen mensen.

  Neemt niet weg dat er blijkbaar een grote groep mensen is die dit leuk vind, geacteerd of niet. En dat heeft Martien dan blijkbaar wel goed ingeschat toen hij dit programma bedacht.

  Kortom, hulde aan Martien voor het goed bedenken en in elkaar zetten. En nu weer door mensen.

 15. M@rk - Etten-Leur

  Zowel Albert als Martien zijn fake! Toen Albert bij RTL zat deugde er totaal niks aan de zender SBS en nu heeft hij er zelf een contact (zonder programma) en hij zal heus geen negatief woord over een Talpa-collega doen, want dan moet hij op het matje komen bij John de Mol.
  Martien is gewoon een irritant mediageil typetje!

 16. Eveline

  Klopt helemaal, ik ken Mar10 al jaren uit Noordwijk en zijn vrijdagmiddag filmpjes vanuit zijn interieur winkel waren elke week hilarisch.
  Staan nog steeds op zijn FB Mar10.

 17. Marcktv

  In het echte leven is Meiland een profboxer, rookt dikke sigaren en verslijt gemiddeld drie vrouwen per weekend…kijkt alleen films van Kim Holland en reageert hier net ze seksistisch als een kwart van alle sneuneuzen hier…waaronder Kaktus met zijn Virginia….lastig modereren, redactie?

 18. Jasper

  Natuurlijk is het allemaal fake, maar dat zijn die tv shows ook. Hoe blij en overdreven ze altijd doen, maar wat maakt het uit. Als mensen het nu leuk vinden om daar naar te kijken. Waar maakt die vrouw van de story zich dan zo druk om.

 19. Martijn

  Ik moest wel lachen om de woorden journaliste en Story in 1 zin. Dát kan nooit echt zijn!

 20. Eva wolfse

  Ach ga weg die meiland is zo vreselijk als weet niet wat die man lijkt me echt vreselijk en zo vol van zich zelf

 21. Johnny👀

  Echt of nep..het is toch maar een malle meid.

 22. Winterklaar

  Martien is een buikspreekpop. Als je goed kijkt kun je zien dat er een hand in zit.

 23. Joost

  Winterklaar, een vuist.

 24. Erwin

  Joost heeft geen idee verder. Maar toch bedankt voor je bijdrage.

 25. Henk

  @Erwin
  Teringhomo

 26. Senna

  Azijnzeikerds zijn jullie toch allemaal, zitten denk ik niet lekker in jullie vel of wel of heb je niet echt leuk werk dat je hier komt zeike.. tijd voor ontslag

 27. Ton

  Kwalbert heeft de bibbers, Sjon zegt wat hij moet denken.
  Oncomfortabel om altijd als een buikspreekpop te moeten fungeren als je broodheer de hele tijd met z’n arm in je anoes zit om je media-uitingen te orkestreren.

 28. Ton

  Kwalbert
  Get A life.
  Ga met pensioen.
  Je dikke rooie kop heeft afgedaan. Patty en jij hebben het verkloot.
  Je hoort niet meer bij die ouwe kliek op de tokkiezender. Het nu tijd voor een nieuwe generatie droogkloten die er geen hout van bakken. Geef Sjon de tijd om deze zender helemaal naar de verdoemenis te helpen.

 29. Nils Holgersson

  Ik heb de youtube oude filmpjes terug gezien van Martien,
  daar is hij zoals hij ook op tv is een typetje.

 30. RaymondVL

  Oh woepsie! Wat eeeeeeeeeeenig dat Albert het voor malle Martientje opneemt. Nichten onder elkaar.

 31. Ben

  Er zijn mensen die geloven dat marco niet alles neukt wat in de buurt komt, dat linda geen botox gebruikt, dat de mol echt interesse heeft in mensen, dat sjonnie eeeecht verliefd is en trouw, dat de regering er voor ons is, dat er echt een stikstofprobleem is, dat kleuter klaver en snotneus jetten eerlijk zijn en dat sinterklaas echt bestaat. En de dromen van kinderen moet je heel laten.
  Dus meilandje is 100% puur en echt!
  Echt waar!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.