Story betrapt Martien Meiland: ‘Het is een typetje’

Story-journaliste Karin Riethoven heeft ontdekt dat SBS 6-ster Martien Meiland een typetje is. Als je hem anoniem belt klinkt zijn stem anders en als hij zich onbespied waant loopt hij ook anders. Dat heeft ze gezegd op Omroep Flevoland. Riethoven gelooft niets meer van het fenomeen Martien Meiland. “Ja, heel schokkend. Ik heb hem toevallig net aan de telefoon gehad. Hij kent mijn nummer niet en dan neemt hij dus met een heel andere stem op, veel lager“, aldus de showjournaliste.

Dat is volgens Riethoven niet het enige. “Ik heb hem vorige week bij het Gouden Televizier-Ring Gala gezien. Hij liep daar heen en weer op de rode loper om wat cameraploegen te woord te staan en op een gegeven moment stond hij in een hoekje. Hij dacht toen dat niemand op hem lette. Dan beweegt hij dus gewoon echt heel anders.”

Hieruit concludeert de Story-journaliste dat Meiland niet authentiek is, maar een typetje voor televisie. Net zoals Arijan van Bavel vroeger Adje speelde in de shows van Paul de Leeuw, aldus Riethoven.

Ja, het is een soort Adje, ja. Ik denk dat je Martien daarmee goed kan vergelijken. Het is een typetje.”

De beelden van Karin Riethoven op Omroep Flevoland:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen