Veronica Inside adviseert NPO verlenging van Pauw

Veronica Inside-sterren Johan Derksen en Wilfred Genee denken net als mediamiljardair John de Mol dat de NPO er goed aan zou doen om Jeroen Pauw te benaderen voor een verlenging van zijn talkshow. Dat hebben ze vrijdag gezegd in de uitzending op Veronica. De NPO zit met de handen in het haar nu Eva Jinek per januari de overstap maakt naar RTL 4. Eigenlijk zou ze in die maand net als altijd Pauw weer aflossen, dus de publieke omroep kampt nu met een behoorlijk gat.

De beste oplossing is om Pauw door te trekken in de winter, meent Derksen. “Ik zou er als ik de NPO was alles aan doen. Jeroen Pauw is de allerbeste die we in Nederland hebben. Hij steekt met kop en schouders boven iedereen uit. Zelfs, met alle respect, boven jou“, zegt hij tegen Genee. “Die moet je nu wel houden.”

Genee sluit zich daarbij aan. “Het is wel raar dat zo’n man nog niet eens gebeld is door die organisatie, terwijl je weet dat je nu wat moet gaan doen.

Wellicht weten de commerciëlen Pauw meer op waarde te schatten, aldus Derksen. “Kijk, ik denk dat als Jeroen of Matthijs nu naar John de Mol stappen, dan krijgen ze het grootste salaris wat Talpa ooit uitbetaald heeft.

Lees ook: John de Mol rekent op talkshowoorlog Pauw en Jinek (zaterdag)

Foto: Talpa

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen