Nieuws over ontslagen bij Hart haalt ook Shownieuws

De AD-primeur over het ontslag van Gallyon van Vessem en Selma van Dijk bij Hart van Nederland heeft dinsdagavond laat ook zusterprogramma Shownieuws gehaald. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. John de Mol heeft er geen geheim van gemaakt dat hij Hart van Nederland op de schop wil gooien en daar hoort volgens het AD het ontslag van deze presentatrices bij. Talpa wil het nieuws nog niet bevestigen, maar Talpa’s Shownieuws nam de AD-primeur gisteren vast over.

Shownieuws kon niet om het nieuws heen. “Dan is er nog een bericht over onze collega’s van Hart van Nederland“, zei presentatrice Airen Mylene.

Evert Santegoeds daarop: “Ja, dat is een bericht dat vanavond ineens verscheen op de website van het AD. Het nieuws zou zijn dat Selma van Dijk en Gallyon van Vessem zouden vertrekken bij Hart van Nederland. Niet vrijwillig, maar het zou zo zijn afgesproken.”

Vervolgens werd de reactie van Talpa herhaald dat Hart van Nederland wordt versterkt, etcetera, etcetera. “Daar laat Talpa het op dit moment bij.”

Lees ook: ‘John de Mol ontslaat Hart-sterren Gallyon en Selma’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen