Jandino blijft grapjes maken over zijn geslachtsdeel

Jandino Asporaat blijft zijn grapjes over zijn vermeende grote geslachtsdeel erg grappig vinden. Hij serveert ze nog altijd binnen een mum van tijd. Dat bleek zaterdag in de uitzending van Shownieuws. Asporaat presenteert vanavond samen met Hélène Hendriks een voetbalgala op Veronica en daar werden ze over geïnterviewd. “Wat heb jij eigenlijk kleine oortjes“, merkte de presentatrice tijdens het vraaggesprek op. De cabaretier daarop: “Het is het enige wat klein is bij mij.”

Shownieuws heeft goed geluisterd naar de opdracht om hem vooral niet te vragen naar de kritiek op zijn presentatieklus. De mannen van VI vinden het nogal schandelijk dat iemand die helemaal niets met sport heeft naar voren wordt geschoven als presentator van een sportgala.

Asporaat bevestigde wel het beeld dat hij niets van sport weet. “Ik ben haar sidekick. Ik weet 0,0 over sport. Ik kan niet sporten. Ik kijk graag, maar ik kan het niet. Ik kan niet voetballen, niet tennissen, ik kan het niet.”

Hendriks: “Wat kan je dan wel?

Kinderen maken“, ‘grapte’ Asporaat.

Gordon gaf onlangs aan dat Asporaat vanwege de vele grapjes over zijn geslachtsdeel waarschijnlijk een kleine piemel heeft.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen