Gordon denkt dat Jandino Asporaat kleine piemel heeft

Gordon denkt dat zijn SBS 6-collega Jandino Asporaat een kleine fallus heeft, al heeft hij hem nog nooit naakt gezien in de kleedkamer. Dat vertelt de presentator, die momenteel in Zuid-Afrika afkickt van zijn cocaïneverslaving, in de Nieuwe Revu. Asporaat schept in de media vaak op over zijn geslachtsorgaan. “Hij is altijd bezig over de grootte van zijn apparaat, omdat hij donker is. Nou, ik heb nieuws voor je: volgens mij heeft hij een kleintje. Nee, ik heb ’m nog niet gezien. En dat wil ik ook niet.

Voordat de twee gingen samenwerken had Gordon een bloedhekel aan de tv-verschijning van Asporaat. “In het begin vond ik hem helemaal niet zo grappig. Eigenlijk vond ik alleen het typetje Judeska leuk, dat doet hij briljant. Maar zijn stem irriteert me behoorlijk.”

Eigenlijk ergert iedereen zich aan de stem van Asporaat. “Ik zeg dat ook gewoon eerlijk tegen hem, dat hij een kutstem heeft.”

Laatst waren ze samen te zien op tv met De Gordon tegen Dino Show op SBS 6, maar dat flopte genadeloos. “De combi Gordon & Dino was geen succes. De mensen vonden het niet leuk, ik heb geen idee waarom.”

Het Nieuwe Revu-artikel ‘Wat vinden anderen van Jandino Asporaat?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen