Gordon werkt aan Dr. Phil-achtige talkshow

De talkshow waar Gordon samen met Patty Brard aan werkt voor SBS 6 moet een Dr. Phil-achtig karakter krijgen. Dat heeft hij gezegd tegen Dr. Phil, zo was gisterenavond te zien op SBS 6. Gordon woonde ter inspiratie twee opnames van Dr. Phil bij en had daarna een meet and greet met de presentator. Hij stuitert er nog steeds van na. “Het waren twee fantastische opnames. Wat een ongelooflijke ervaren man is dat. Het was zijn drieduizendste uitzending“, aldus de tv-ster.

Hij is een groot liefhebber van Dr. Phil. “Het is één van mijn favoriete programma’s. Na Oprah viel ik in een zwart gat, maar toen kwam Dr. Phil en werd ik elke dag bediend door de meest fantastische, sappige onderwerpen die hij behandelt.”

De ontmoeting met Dr. Phil is op camera vastgelegd. “Ik ga een soortgelijke show doen in Nederland. Welk advies heeft u voor mij?“, vraat hij hem.

Dr. Phil grappend: “Nou, je kan je hoofd scheren. Dat is een goed begin.”

Dan: “Wat vooral belangrijk is, is dat we luisteren naar onze kijkers en weten wat zij belangrijk vinden. Heel veel succes met het lanceren van je show.”

Gordon: “Bedankt dat ik hier vandaag mocht zijn.”

Dr. Phil: “Let maar op jongens, hij gaat het heel goed doen, dat heb ik wel door.”

Lees ook:
SBS 6 wil talkshow Gordon en Patty in late middag (twee weken geleden)
Gordon krijgt Dr. Phil-achtige televisieshow van RTL 4 (december 2017)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen