Gordon krijgt Dr. Phil-achtige televisieshow van RTL 4

RTL 4 wil na het grote succes van Gordon Gaat Trouwen door met Gordon en heeft hem daarom een nieuw contract aangeboden. Onderdeel daarvan is een Dr. Phil-achtige televisieshow. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. De opnames van zijn nieuwe datingshow Op Goed Geluk die volgende maand begint zijn al afgerond. Binnenkort fungeert hij als emotioneel raadsman in een nieuwe productie. “Ja, Dr. Phil, Dr. Gordon, wat is het verschil, hahaha“, lacht de entertainer.

Gordon verwacht veel van zijn Dr. Phil-achtige show. “Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen. Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en Leed, en wat ik nu dus ga doen.

Als deskundige op het gebied van relationele zaken is Gordon natuurlijk absoluut niet serieus te nemen. Gelukkig komt er ook weer iets aan in het genre dat het best bij hem past: oppervlakkig amusement. “Er zijn nog plannen voor een andere show op de zaterdagavond, óók de terugkeer van een bekend format, maar daar wordt komende week pas een klap op gegeven.”

Je ziet in elk geval wat ervan terechtkomt als ik zeg dat ik mínder tv wil en méér koffie. Maar ja, je mag toch ook blij zijn dat RTL na zoveel jaar nog steeds door wil.

Het Telegraaf-artikel ’Promotie’ voor Gordon na zijn trouwshow kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen