Deze topgast zit in seizoensopener podcast De Wild

Geplaatst op Tue 10 Sep 2019 om 9:30

Ruud de Wild heeft een echte topgast gestrikt voor de seizoensopener van zijn populaire podcastserie 30 Minuten Rauw. Het gaat om Angela de Jong en dat is een behoorlijke prestatie, want de AD-columniste laat zich nauwelijks zien in radio- en tv-programma’s. Zo zat ze deze week – het is dinsdag – alleen nog in Goedemorgen Nederland op NPO 1 en Spraakmakers op NPO Radio 1. Hoog tijd om vandaag in de podcast van Ruud de Wild dus eens de stem achter de AD-columniste te horen.

De Jong heeft erg genoten van haar mediaoptreden bij De Wild. “Het is net als op de radio. Het gaat lekker van de hak op de tak en ik heb het ene antwoord nog niet gegeven of ik moet alweer schakelen naar het volgende.

Ze prijst in de podcast onder meer Wilfred Genee, bij wie ze vorige week 2,5 uur lang te gast was in The Friday Movie, in dezelfde week als haar optredens bij Beau, Jinek, Nooit Meer Slapen, Spraakmakers, de AD Media Podcast en de AD Ochtendshow To Go.

De Jong: “Ik vind Wilfred Genee een hele goede interviewer. Hij heeft twee dingen die hem boven de massa laten uitsteken: hij durft onaardig te zijn, ook naar de kijker toe. Het is soms echt niet prettig om te kijken hoe hij erin gaat, maar dat boeit hem niet en dat vind ik altijd wel knap. Het tweede is dat hij instinctief aanvoelt waar bij mensen iets te halen valt. Hij blinkt niet uit in de voorbereiding, maar zijn intuïtie is heel knap.

Volgens de redactie van 30 Minuten Rauw komen er nog veel meer onderwerpen aan bod. “In de podcast vraagt Ruud zich onder andere af hoe het komt dat Angela de Jong altijd zo verbolgen is over tv-programma’s, wat ze van de nieuwe koers van RTL Boulevard en Shownieuws vindt, of ze zich schuldig voelt jegens Humberto Tan en Art Rooijakkers en of ze ooit zelf een eigen tv-programma gaat presenteren.

De eerste aflevering van het derde seizoen 30 Minuten Rauw is vanaf nu te beluisteren op de website van NPO Radio 2.

Lees ook: Tweederde kijkers is inmiddels Angela de Jong-moe (zaterdag)

Foto: KRO-NCRV
33 Reacties op “Deze topgast zit in seizoensopener podcast De Wild”


 1. Emma Wortelboer Lover

  Leuk!

 2. E!

  Ik zou willen dat het 60 minuten werd want 30 minuten is zo voorbij.

 3. West Frister

  Ijdele Angela – niemand is zo vol van haar als zijzelf. Maar MC vindt haar deskundig, een expert en een topgast.

 4. Geert

  Ga meteen luisteren! Super leuk.. en zeker NIET Angela moe

 5. Bears’den

  Angela is een BAASzin!

 6. Aapje

  De app Castbox kan ik u allen zeer aanbevelen.

 7. anonymous

  Is niet moeilijk, Anglea zit in elk radion en tv programma.

 8. Marloes

  Angela is ook super leuk

 9. @anonymous

  Het zou fijn zijn als MC elke dag een overzicht zou publiceren van programma’s waar Lala de Jong NIET inzit.

 10. Tim Koepers

  Het sarcasme in dit artikel is weer fijn aanwezig. Jammer dat een deel van de commentaren dat compleet niet inziet.

 11. Marieke

  nou dat wordt dus de komende week 10 items over mammoettanker hier op MC per dag.

 12. @Tim

  Mogen wij ook een eigen mening hebben Tim Koepers?

 13. maatje te groot

  Waar komt die weerzin tegen Angela toch vandaan. Ze schrijft wel kritisch en ook terecht. Ze wordt van alle kanten gebashed.. Onbegrijpelijk. Jaloezie??

 14. Jasmine Sendar hater

  Dat wordt gezellig! Ik ga luisteren. Oja Angela en MC waarom lezen we niks over de zwaar geflopte serie “grenslanders” dat zondag niet eens boven de 275.000 uitkwam. Wederom weer een mega flop de naam van die vreselijke slechte actrice Jasmine Sendar. Als je die aantrekt heb je standaard slechte kijkcijfers en in “promotie” interviews het gezeik over geen geld hebben en werken in de thuiszorg. Kansloze meid.

 15. West Frister

  Als iemand weerzin tegen mensen weet te voeden, is het Angela de Jong wel. Keer op keer schopt zij op mensen die toch al op de grond liggen en hitst zij anderen op hetzelfde te doen.

 16. MC kijker

  @10.10 uur, als iemand een kansloze meid is dan ben jij dat wel. Wat kan jou dat nou verrekken wie de hoofdrol speelt in een minder bekeken serie. Of ben je gewoon jaloers?

 17. StefanV

  Ik kan alleen maar respect en bewondering voor Angela de Jong hebben; ongeacht de vraag of ik haar mening over tv-programma’s en -sterren altijd deel. Ze heeft zich op een uitstekende manier geprofileerd als deelnemer of gast in tv-programma’s. Ze heeft zichzelf en haar krant daarmee prima op de kaart gezet. Bij elk nieuw tv-programma en bij al het belangrijke medianieuws wordt veel waarde gehecht aan haar mening. Haar invloed is groter dan die van al haar collega’s bij elkaar. Petje af.

  En wat de zure reacties betreft: niemand hoeft haar columns te lezen of te kijken/luisteren naar programma’s waar zij te gast is. En deze website is ook niet verplicht om continu aandacht aan haar te besteden (maar doet dat wél).

 18. Tinus

  lol….heeft Wilfried nu ook al een film op vrijdag: The Friday Movie ;)

 19. @Stefan

  Jij geeft haarfijn aan waar het De Jong om te doen is, namelijk een podium voor zichzelf. Daarom zoekt ze de hele tijd die schijnwerpers.

 20. geen stem

  Wie is die zwerver rechts op de foto hij heeft veel weg van een brugslaper in Parijs.

 21. Dominee Bonk

  Die vlezig dikke Angela Knor zit toch in alle programma’s waarvoor zij zich aanbiedt. Een wezen zonder gêne en geweten. Amen.

 22. Berepoot Autosloperij

  Wat een enorme zaadpodcast! Na 3min25 afgehaakt. Luistert die Ruud de Wild wel? En waarom zou je als gast verschijnen in een programma waar ook Monica Gazeuse in zat? Wat een niveau. Ruud de Wild, stotterend van de hak op de tak, ongeacht het antwoord van de gast.

 23. Sophie

  Het idee is leuk maar Ruud de Wild is zo’n zeldzaam slechte interviewer. Ik kan er amper naar luisteren.

 24. rekhan

  angela durf je ook

  te vertellen wie de duurste auto van de zaak van AD vernieuw groep (jouw woorden vernieuw groep)

  rijdtttt en is dat nodig

  wie schrijft over mi lieu

  durf je

 25. Gooochem

  Ze is gehaast en ongedurig maar vooral saai. Na 10 minuten afgehaakt.

 26. Wilfried Geennee

  Het is ‘De Friday Move’

 27. Mark

  MC weer heerlijk sarcastisch:

  “Het gaat om Angela de Jong en dat is een behoorlijke prestatie, want de AD-columniste laat zich nauwelijks zien in radio- en tv-programma’s.”

 28. FlyingLotus

  Altijd raar als iemand gearmd staat met zijn favoriete varken. Het blijven wilde beesten he.

 29. Anja

  Kan iemand haar ook even naar het abattoir begeleiden?.

 30. Beertje

  Waarom heeft Angela vandaag geen column geplaatst?

 31. Ronaldz

  Wie is zij? Ik ken haar niet.
  Hahahaaaahaaaaa…sorry hoor, heb mijn lolbroek aan.

 32. Dominee Bonk

  Staan die twee varkens weer op de foto, waarom toch? Deze nepwezens, die niks kunnen. En dan die gemene grijns van beiden. Zwijnen!

 33. Jan

  Ik hou wel van Angela.
  Een klein beetje een kritisch geluid over de holle, oppervlakkige en lege tv-wereld is nooit weg…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.