Aran Bade geeft toe: ‘RTL-presentatie mijn natte droom’

René van der Gijp lijkt er niet héél ver naast te zitten met zijn typering van Aran Bade als overijverig keffertje dat braaf blaft om alles wat er bij RTL gebeurt. De voetbalanalist zag hoe de verslaggever opgewonden terugkeerde van de RTL-presentatie om daar bij Boulevard uitgelaten over te vertellen, en nu zijn er ook backstagebeelden opgedoken van het zogenoemde RTL Festivall. Daaruit blijkt dat Bade flink opgewonden rondliep; hij vond het heerlijk tussen alle RTL-sterren.

Jan de Hoop laat in zijn vlog zien hoe het er achter de schermen bij de presentatie aan toegaat en komt ook even naast Bade staan. “Jan, ik ben zo klein naast jou hè? Hahahahahahaha!!!!!

De Hoop gaat door de knieën. Bade: “Hahahhhahahaha! Ja, ik kijk altijd naar Jan op!!!!!

De nieuwslezer: “Ja, dit is societydeskundige Aran Bade!

Bade uitzinnig van vreugde: “Ja, ze zijn er allemaal, hier! Alle sterren! Het is wel een soort van natte droom voor mij.

De verslaggever, die om de haverklap willekeurig ‘je ziet er goed úúúúúííít’ roept, vindt eigenlijk alles wat de sterren doen geweldig. Als Jan de Hoop een taart aansnijdt voor zijn jubileum bij RTL: “Hmmm, ja, goede táááárt! Ja, dat is een héle goede taart!

Lees ook: René van der Gijp vindt Aran Bade overijverige slijmbal (2 september)

Het fragment met Bade kunt u hier bekijken:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen