Jeroen Pauw en Linda de Mol fan van Chateau Meiland

Chateau Meiland is vanavond weer op de buis en niet alleen het traditionele SBS 6-gepeupel zit voor de buis. Ook vanuit Crailo en de grachtengordel wordt er op zes afgestemd. Dat blijkt uit reacties van tv-grootheden Jeroen Pauw en Linda de Mol. De twee sterren behoren tot de grote fanschare van het programma, dat samen met de shows van Linda de pijlers vormt van het nieuwe SBS 6. Pauw: “Ik schreeuw liever van de daken dat ik van Chateau Meiland en zeker ook van hemzelf hou.”

De talkshowhost geneert zich er helemaal niet voor. “Ik vind hem gewoon leuk. Hij is bij mij aan tafel geweest en het is gewoon een hartveroverende man.”

Linda de Mol sluit zich daarbij aan. “Chateau Meiland is natuurlijk een dikke hit. Ik heb pas één aflevering kunnen zien, maar de rest ga ik zeker terugkijken. Ik vind het enig, wat een leuk programma!

Ook een andere grootheid uit de tv-wereld behoort tot de kijkersgroep van Chateau Heiland. “Ja, Chateau Meiland kijken wij inmiddels ook thuis“, zegt Frits Sissing. “Wij zijn nu aan het bingewatchen.”

Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur weer te zien op SBS 6. Huisvriendin Caroline zit er nog in; die wordt pas in aflevering zeven weggepest.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen