Jeroen Pauw en Linda de Mol fan van Chateau Meiland

Geplaatst op ma 09 sep 2019 om 15:00

Chateau Meiland is vanavond weer op de buis en niet alleen het traditionele SBS 6-gepeupel zit voor de buis. Ook vanuit Crailo en de grachtengordel wordt er op zes afgestemd. Dat blijkt uit reacties van tv-grootheden Jeroen Pauw en Linda de Mol. De twee sterren behoren tot de grote fanschare van het programma, dat samen met de shows van Linda de pijlers vormt van het nieuwe SBS 6. Pauw: “Ik schreeuw liever van de daken dat ik van Chateau Meiland en zeker ook van hemzelf hou.”

De talkshowhost geneert zich er helemaal niet voor. “Ik vind hem gewoon leuk. Hij is bij mij aan tafel geweest en het is gewoon een hartveroverende man.”

Linda de Mol sluit zich daarbij aan. “Chateau Meiland is natuurlijk een dikke hit. Ik heb pas één aflevering kunnen zien, maar de rest ga ik zeker terugkijken. Ik vind het enig, wat een leuk programma!

Ook een andere grootheid uit de tv-wereld behoort tot de kijkersgroep van Chateau Heiland. “Ja, Chateau Meiland kijken wij inmiddels ook thuis“, zegt Frits Sissing. “Wij zijn nu aan het bingewatchen.”

Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur weer te zien op SBS 6. Huisvriendin Caroline zit er nog in; die wordt pas in aflevering zeven weggepest.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt
20 Reacties op “Jeroen Pauw en Linda de Mol fan van Chateau Meiland”


 1. M.

  Chateau Meiland is ook ene geweldig programma, de verwijfde Martien en zijn luchtigheid en zonnige overkomen passen echt bij SBS 6. De kijker wil bij SBS hartelijkheid, familie gevoel, kwaliteit zien. Laat Martien aub niet zo vaak in de media verschijnen, hij overal, let op aub.

 2. #NPO kijker - de enige echte#

  Ik ook, ik ben de grootste fan!

 3. Kenneth

  Olc, 15.10, Rolf van Haeften is van totaal andere snit dan onzer Martien. Edoch wil ik daar niets negatiefs mee zeggen. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Rolf is meer van de introverte vleugel, meer ‘geef mij maar een bammetje met pindakaas’. De stuwende kracht van Rolf van Haeften is zijn innemendheid, het is every inch een goede lobbes. Zijn ietwat kleine -en ronde- formaat draagt hier zeker toe bij. RTL 4, koester deze groeiparel!

 4. Tim Koepers

  Wow, die eerste zin van dit artikel is echt tenenkrommend slecht. Leer artikelen schrijven of stop er gewoon mee. EN UPDATE DIE SITE EENS NAAR 2019.

 5. Japio

  Geweldig, die Martien. Is hij al genomineerd als tv-persoonljkheid voor de Televizier Ring ?

 6. geen stem

  Deze mensen hebben geen smaak hij is een geweldige irritant figuur.

 7. Dominee Bonk

  Die meneer Meiwand, Marine of hoe dat idiote wezen mag wezen, is natuurlijk een totale omhoog gevallen nul, een niksnut en een griezelige spin. Weg ermee, niet kijken mensen. Luister naar uw voorbeeld: dat ben ik dus. Amen

 8. arjan

  Een HOMO die zijn weerga niet kent .

 9. geen stem

  Het valt me zwaar tegen dat Linda de Mol een Fan van die doorgedraaide homo is zij is in mijn aanzien gezakt van Pauw had ik niet anders verwacht.

 10. FlyingLotus

  Wat mij betreft de eyeopener van dit jaar.

 11. Johnny👀

  Wat zou het toch erg zijn als die vervelende nicht van een hoge trap dondert.

 12. Japio

  Tjonge ,stoer hoor, die homofobische reacties. Gedaan door mensen die gefrustreerd zijn vanwege hun tekortkomingen.

 13. Japio

  Flikker op met die homo’s

 14. Karin

  een echte poepstamper

 15. Japio

  De uitspraak op mijn naam van 22.28 is door iemand anders gedaan.

 16. Japio

  @22:41
  Nepper, vieze homo, oprotten

 17. Japio

  Ik heb Martien een keer in het Franse bos tegen een boom aan gen@ukt

 18. Robbie

  Ik heb Martien ooit een echt Frans stokbrood overdwars in zijn anus gepropt.

 19. Sven L.

  Zodra het over wijn gaat, kijkt Hilversum wel ja haha. Wijnen, wijnen, wijnen!!

  Nee, beetje flauw; kijk zelf ook graag. Maar het trucje is klaar na twee seizoenen.

 20. aammehoela

  Ik vind het helemaal niks. Schijnt dat met name huisvrouwtjes hem leuk vinden en natuurlijk een bepaald soort mannen. Echte mannen, sorry Jeroen, kijken niet naar deze bagger.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.