René van der Gijp vindt Aran Bade overijverige slijmbal

René van der Gijp vindt Aran Bade, de verslaggever van RTL Boulevard, een overijverige slijmbal. Dat liet hij vrijdag blijken in zijn programma Veronica Inside. Bade is nog maar net achter de schermen vandaan getrokken, maar hij voelt zich al helemaal thuis tussen alle tv-deskundigen met hun mening. Van der Gijp keek donderdag naar de showrubriek, toen Bade en zijn collega Ron Vergouwen hysterisch terugkwamen van de najaarspresentatie van RTL. Helemaal geweldig vonden ze die. 

Waar Vergouwen na de najaarspresentatie van de NPO nog mopperde hoe weinig nieuwtjes er onthuld werden, was hij na de presentatie van RTL – waar ook nauwelijks iets nieuws werd onthuld – bijna buiten adem van enthousiasme. Bade deed vrolijk mee.

Niet om aan te zien, vond Van der Gijp. “Ik zat naar dat RTL Boulevard te kijken en toen stonden die twee showbizzdeskundigen aan de desk. Die ene met dat rode haar. Ron Vergouwen, ja, ha ha! En die andere. Aran. Aran Bade, ja. Tsjonge-jonge-jonge. Die twee, jongen. Als Aran Bade een hond was geweest, had ‘ie de hele dag gekwispeld. Ik zweer het je, die is blij jongen, die is blij. Die komt ’s avonds de RTL Boulevard-studio binnen en dan zegt ‘ie: ‘Ben ik echt op tv? Ben ik echt op tv?’ Ja, je bent echt op tv!

Ze blinken nou niet bepaald uit in objectiviteit, aldus de voetbalanalist. “Ze waren naar de RTL-bijeenkomst geweest en dat vonden ze geweldig. Geweldig, geweldig. Er komen gewéldige programma’s aan en Peter van der Vorst? Ja, echt, ge-wel-dig. Die zorgt echt dat ze weer als team functioneren.”

Vervolgens wil Van der Gijp een homoseksueel getint grapje maken over Bade en zijn baas. “Hij gaat ook vaak bij Peter van der Vorst op visite, Aran, ha ha ha ha! Jij denkt nu dat ik iets ga zeggen, dat wilde ik ook, maar ik dacht ik slik hem in deze keer! Hij ook! Ha ha ha ha.”

Johan Derksen: “Ik wil één ding zeggen, René, ik ga voor geen goud bij Peter van der Vorst op visite! Ik vind wel dat hij goed bezig is.”

Van der Gijp: “Natuurlijk, joh.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen