Wilfred Genee: ‘Waar zijn de Boulevard-sterren?!’

Wilfred Genee heeft soms geen idee meer naar wie hij zit te kijken als hij RTL Boulevard aanzet. De mensen die zaterdag achter de desk stonden waren hem volledig onbekend. Dat geeft de Veronica-ster aan op Twitter. Genee post een foto van de per ongeluk voor de schermen belande showdeskundige Eric de Munck, de onzichtbare nieuwe presentatrice Vivienne van den Assem, Luuk Ikink-variant Diederik Jekel en Veronica van Hoogdalem, ook deskundige ergens in.

Een dag voor deze uitzending klaagde Bridget Maasland nog dat ze de sterren van de nieuwe Expeditie Robinson niet kent, maar Genee kent deze sterren van RTL Boulevard niet. “Ik kijk niet zo heel vaak, maar wie zijn de 4 mensen die aan de desk staan bij RTL Boulevard?

Het optreden van Diederik Jekel op de plek van Luuk Ikink zorgde dit weekend voor verbaasde reacties op social media. Mensen vinden hem nou niet bepaald een tv-personality.

Dat Genee als oud-invalpresentator van RTL Boulevard afgeeft op de showrubriek, wordt hem niet altijd in dank afgenomen. Toen hij in 2010 sneerde dat het programma ‘de diepgang van een platbodem’ heeft, kreeg hij een sneer terug van Boulevard-coryfee Albert Verlinde.

Verlinde destijds: “Ik vind het bijzonder flauw. Ik weet helemaal niet waar die man mee bezig is op dit moment.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen