Voor het eerst GTST-ster in Sterren op het Doek

Er doet komend seizoen voor het eerst een Goede Tijden Slechte Tijden-ster mee aan het programma Sterren op het Doek. Het gaat om soapveteraan Caroline de Bruijn. Dat heeft de nieuwe presentator Özcan Akyol laten weten op Instagram. Akyol maakt de naam van De Bruijn tegelijk bekend met die van Aart Staartjes. Het zijn beide topgasten, vindt de opvolger van de vroegere Sterren op het Doek-host Hanneke Groenteman. “Yeah! Heel blij mee“, aldus de presentator.

Staartjes is volgens hem een ’televisieheld’ en De Bruijn een heuse ‘legend’. “Ik ben met allebei opgegroeid. We keken thuis Sesamstraat en GTST. Nu maar hopen dat ik niet in de kofferbak van Ludo eindig omdat ik zo dicht bij zijn vrouw sta. 😎”

Ook Maarten van Rossem zit in de nieuwe reeks. “Hoera! Hij stond hoog op mijn verlanglijstje! Maarten van Rossem doet ook mee aan het nieuwe seizoen van ‘Sterren op het Doek’. Het werd een memorabele ontmoeting met deze levensgenieter.

Eerder werden ook al de namen van Floortje Dessing en Waylon bekend. Onder de Instagram-posts van Akyol solliciteert Quinty Trustfull opzichtig naar een deelname. “Can’t wait!! Prachtig programma!!“, jubelt ze.

De allereerste gast ooit in Sterren op het Doek, in juli 2007, was Albert Verlinde. Veel grote sterren zijn al geportretteerd in het programma, waaronder Linda de Mol, Martijn Krabbé, Gerard Joling en Joop van den Ende.

Sterren op het Doek is vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen