NOS heeft Olcay Gulsen niet pand uitgestuurd

De NOS heeft verslaggeefster Olcay Gulsen van RTL Boulevard vrijdag niet uit het pand gezet. Ook heeft de omroep geen opdracht gegeven om de camera’s uit te zetten. Dat laat een woordvoerder weten in reactie op uitspraken van Gulsen. Showrubrieken RTL Boulevard en SBS Shownieuws waren vrijdag welkom bij de NOS om Stax te interviewen over haar laatste uitzending, maar kregen wel het verzoek om niet te vragen naar haar veelbewogen liefdesleven.

Shownieuws hield zich daar aan, maar Boulevard-reporter Gulsen kon het niet laten om toch nog een vraag te stellen over haar omstreden affaire met Humberto Tan. “Toen ik daar naar vroeg moesten de camera’s echt uit en moest ik het pand verlaten. Mijn hoofd staat daar nu ook op een rood bord met een streep erdoorheen“, zei ze aan de desk.

Volgens de NOS is dit een grap van Gulsen. “Nu lijkt het net alsof dit daadwerkelijk is gebeurd en lijkt het net alsof de NOS mensen het pand uitzet en camera’s uitmoeten. Dat is natuurlijk niet zo“, zegt een woordvoerder.

Stax stopt bij de NOS om aan de slag te gaan bij AVROTROS, waar ze onder meer een dagelijks programma gaat presenteren op NPO Radio 1. Het lijkt erop dat de vrijdaguitzending van dat programma uitgerekend naar haar ex-minnaar Humberto Tan gaat.

Lees ook: Olcay vraagt Dionne naar Humberto, moet gelijk pand uit (zaterdag)

Foto: RTL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen