RTL Boulevard zet Diederik Jekel op plek Luuk Ikink

Het presentatorenteam van RTL Boulevard begint zo langzamerhand echt een allegaartje te worden. Gisteren werd Diederik Jekel geïntroduceerd op de plek van Luuk Ikink. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het begint er steeds meer op te lijken dat echt álle ambitie uit Boulevard verdwenen is. Met het vertrek van Albert Verlinde is het programma zijn juicy karakter verloren en is het net als de late talkshows die Blue Circle produceert allemaal vrij zouteloos. Daar past Jekel prima bij.

RTL Boulevard heeft inderdaad hoognodig nieuwe gezichten nodig, maar Jekel is nou niet bepaald iemand die het programma meer karakter geeft.

Het lijkt erop dat de showrubriek moeite heeft om interessante gezichten aan zich te binden. Eerder werden Aran Bade en Eric de Munck achter de schermen vandaan gehaald om gebombardeerd te worden tot entertainmentdeskundige. De heren zijn echter geen tv-personality’s.

Overigens reageerde de twitterende kijker verbaasd op de verschijning van Jekel. “Diederik Jekel afgezakt van wetenschapper naar roddeljournalist?“, vraagt John zich af.

En Ruben: “Diederik Jekel presenteert RTL Boulevard??

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen