Waar is De Mol van start: alle gasten zijn nu bekend

Het tv-seizoen begint vroeg bij SBS 6: terwijl RTL 4 nog onder een parasol ligt, trapt de familiezender van John de Mol vanavond zijn nieuwe vooravond af én wordt de kijker getrakteerd op nieuw primetime-materiaal. Om 20.30 uur is de kraker Chateau Meiland terug met nieuwe afleveringen, waarna om 21.30 uur de Johnny de Mol-show Waar is De Mol nieuw leven in wordt geblazen. Edwin Evers zit in de seizoensopener, Dotan staat volgende week centraal, maar wie volgen er daarna?

De komende serie bestaat uit in totaal zes afleveringen. Ook de deelnames van André Hazes jr. en Jandino Asporaat waren al bekend, dus er resteren twee bekende gasten. Die maakte Johnny de Mol gisterenavond bekend aan de desk van Shownieuws.

Eén van de twee laatste BN’ers is Patrick Kluivert. “Ik ga donderdag naar Barcelona met Patrick Kluivert en Rosanna. We zouden naar Noorwegen gaan, maar Patrick is net benoemd tot hoofd jeugdopleiding Barcelona, dus we hebben de trip verschoven naar Barcelona. Hopelijk mogen we ook op het trainingscomplex wat draaien.”

En wie is de aller-, allerlaatste kandidaat? “Britt Dekker, ja. Zij wilde naar Oekraïne. We hebben daar een waanzinnig paard gereden. Zij is daar bizar goed in. Dat verbaasde mij.”

Waar is De Mol met Edwin Evers is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen