Update huwelijkscrisis Er en Wen: ‘Ze gaan latten’

Heel Talpa leeft mee met de perikelen binnen het huwelijk van hun keizerspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk, maar ze houden hun onderdanen nauwelijks op de hoogte van de ontwikkelingen. Eigenlijk hebben ze sinds de bevestiging van hun huwelijkscrisis in januari nooit meer wat naar buiten gebracht. Nu de twee samen zijn gespot op Ibiza en daar zijn gefotografeerd als een gelukkig stel, is de grote vraag die veel mensen bezighoudt: zijn Er en Wen weer samen?

Meelevenden moeten het doen met de informatie van loslippige bronnen in gerenommeerde vakbladen, zoals de Weekend. Het tijdschrift heeft deze week een hele serie foto’s van het in Ibiza vakantievierende stel gepubliceerd.

Volgens de Weekend is duidelijk dat er in elk geval geen sprake meer is van ruzie. “Of Erland zijn huis in Amsterdam ook na de vakantie aanhoudt, is niet bekend.

Een ingewijde vertelt dat de twee mogelijk gaan latten. “Het kan zijn dat in de therapie is gebleken dat zij allebei behoefte hebben aan wat meer persoonlijke ruimte in hun huwelijk.

Hoe kunnen ze dat vormgeven? “Het zou dan best kunnen dat Erland gedurende een paar dagen per week in Amsterdam blijft wonen en de andere helft bij Wendy verblijft.”

Als dat voor hen blijkt te werken en zij daarmee hun huwelijk kunnen redden, is dat toch een prima oplossing?

Lees ook: ‘Erland en Wendy maken weer verliefde indruk’ (vorige week)

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen