Caroline vertrouwde makers Chateau Meiland niet

Geplaatst op zo 18 aug 2019 om 10:00

Mevrouw Caroline, bijfiguur in de razend populaire realityserie Chateau Meiland, vertrouwde de makers van de SBS 6-hit aanvankelijk niet. Dat vertelt de goede vriendin van realityster Martien Meiland in een exclusief interview met Weekend. Caroline was bang dat de makers haar als bitch zouden neerzetten. “Ik ben iemand die duidelijk haar grenzen kan aangeven en ik ben natuurlijk niet van gisteren. Ik weet dat een reallifesoap verschillende karakters nodig heeft“, zo laat ze weten.

Ze zou het voor zichzelf niet zo erg hebben gevonden. “Maar ik zou het vreselijk hebben gevonden voor mijn drie kinderen en de rest van onze familie. De eerste opnamedagen liep ik dan ook behoorlijk op mijn tenen. Ik liep constant na te denken hoe ik me moest gedragen als de camera liep.”

Uiteindelijk besprak Caroline haar zorgen met de productie. “Hij zei: ‘Caroline, je moet absoluut geen schrik hebben. Wees jezelf en dan komt het helemaal goed. We maken een feelgood-programma en geen afbreektelevisie. Dat is onze stijl niet.’ Ik geloofde hem en heb meteen na dat gesprek mijn angst losgelaten.”

Ze vindt dat Vincent TV Productions topwerk heeft afgeleverd. “Van niemand van ons is een karikatuur gemaakt en er is ook niets in scène gezet.

Foto: SBS
27 Reacties op “Caroline vertrouwde makers Chateau Meiland niet”


 1. Buur

  Geen karikaturen inderdaad. Dat is het mooie van het programma en ongetwijfeld de sleutel tot het succes.

 2. Aksss

  Wie is dit?

 3. Eelco

  Heel veel dagelijkse aandacht voor een matig scorend programmaatje van een paar half zachte Nederlanders

 4. Henk

  Zwaar werk en ook nog opletten hoe je over komt….. dubbel zwaar.

 5. darius

  Sympathieke vrouw.

 6. Ron

  Heerlijk programma. Wel jammer dat ze van Martien nu een presentator willen maken bij Talpa. Dat haalt alle spontaniteit er af. Daar ben ik huiverig voor.

 7. Huismaker

  Ze komt bij mij over als een leuke, lieve maar ook wat sullige vrouw.

 8. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Een prima beslissing van John om Martien binnen de ‘familie’ toe te laten… Dat is een mogelijke 1ste stap naar herstel… Zou geweldig zijn, een zender met nieuwe gezichten…. Ga zo door!

 9. Remi

  Huisvriendin Caroline is een tóppertje !!

 10. joost

  Wat een Nederlands geleuter weer, qua reacties.

  Chateaux Meiland is een erg leuk en ontspannen TV programma, door mensen die gewoon zich zelf zijn. Alleen dat is al een feit.
  Bovendien is TV altijd leuk, indien er zaken gebeuren die je niet voorzag, vooral Martien is daar een voorbeeld van, zonder dat hij dit weet.
  Dat maakt de serie juist zo aardig

  Vergelijk dit eens met al die nagemaakte spelletjes , kwisjes, en Tv optredens van Gordon, Jandino, de kletsmajoors bij Jinek cs. , de altijd aanwezige , vervelend wordende, Chantal Janzen en ga maar door.

 11. Henk

  Caroline is wel de normaalste en leukste van het stel.Die anderen zijn maar aan het schelden en ruziemaken, echt dat gaat heel gauw vervelen.
  Ik kan niet tegen die hysterie.

 12. martien meiland

  Wat goeeeeeed!

 13. Gi

  Mensen, leef en LAAT leven!

 14. Hermann Boring

  De bitch is toch Martien?

 15. Hans de Waal

  Nog nooit gezien die burgermeuk.

 16. darius

  He! wat vervelend nou!

 17. aammehoela

  “Van niemand van ons is een karikatuur gemaakt en er is ook niets in scène gezet.” Dat is ook niet nodig. Dat enkele fragment wat ik gezien heb, maar vooral gehoord, dan weet ik genoeg. Die Martien is het voorbeeld van zo’n relnicht. Verschrikkelijk aanstellerig figuur. Kan ik niet naar kijken. Het schijnt trouwens dat met name laag opgeleide huisvrouwen hem leuk vinden. Dan hoort het inderdaad thuis op de zender SBS 6, de zender waar de gemiddelde Nederlander niet naar wil kijken.

 18. sukkel

  Leuke vrouw tenminste niet zo een zeur als Erica die kan zeuren niet normaal als de verf is uitgelopen enz enz heeft overal wat op…. .. Caroline is zeer
  gooooooooooooeeeeeeeed

 19. Feut

  Latente pot.

 20. Nelis

  @aammehoela: ga toch weg met je bekrompen gezeur. We weten nou wel dat je het niet op homo’s hebt. Lekker je spullen en in Saudie Arabië gaan wonen, meer van dat soort droeftoeters als jij.

 21. Nelis

  Ik stond gister nog met mijn pielemoos uit mijn broek op een boot van de canal parade lekker te dansen, en dit MOETEN jullie maar accepteren amders ben je bekrompen

 22. Johnny👀

  Ze moeten die honden en dat kind zo snel mogelijk weghalen bij dat gest00rd zootje..

 23. Is een serie razend populair met 500k kijkers? Bij Talpa en t okkies is dit populair.

  Niets zeggende serie voor een t okkiekijkers volk.

  Droevige tv wat volgend jaar weer terug valt naar max 300 k kijkers.

  Talpa blijft een pulpa zender met bagger programma’s.

 24. L

  Heeft Meiland al een weiland om zijn pony te laten grazen?

 25. Meneer Kaktus

  Wijnen! Wijnen! Wijnen! Wijnen! Wijnen!

 26. Noorwijkerhouter

  Ik ken die vrouw en haar familie. zijn echte tokkies. dat die roddelpers daar nog niet achter is. zo moeilijk is dat niet. Die Carolien is hier in Noordwijk een echte beroemdheid. Die daar behoorlijk heb huisgehouden. Bulkt van de schulden en had jarenlang een relatie met een getrouwde vent waardoor zijn huwelijk bijna naar de gallemiezen was. hij heb net op tijd ingezien dat hij die losbandige doos beter bij het grofvuil kon zette. nou zit ze bij die homo en zijn biseksuele vrouw. binnenkort zal wel bekend worden dat ze er vandoor is met die vrouw.

 27. Zomaar iemand

  Haha wat een grap is dit.
  Na een punt(.) hoor je een zin te beginnen met een hoofdletter.
  Dit zegt genoeg over dit persoon.
  Oordeel niet over mensen die je niet kent.
  Gegroet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.