Caroline vertrouwde makers Chateau Meiland niet

Mevrouw Caroline, bijfiguur in de razend populaire realityserie Chateau Meiland, vertrouwde de makers van de SBS 6-hit aanvankelijk niet. Dat vertelt de goede vriendin van realityster Martien Meiland in een exclusief interview met Weekend. Caroline was bang dat de makers haar als bitch zouden neerzetten. “Ik ben iemand die duidelijk haar grenzen kan aangeven en ik ben natuurlijk niet van gisteren. Ik weet dat een reallifesoap verschillende karakters nodig heeft“, zo laat ze weten.

Ze zou het voor zichzelf niet zo erg hebben gevonden. “Maar ik zou het vreselijk hebben gevonden voor mijn drie kinderen en de rest van onze familie. De eerste opnamedagen liep ik dan ook behoorlijk op mijn tenen. Ik liep constant na te denken hoe ik me moest gedragen als de camera liep.”

Uiteindelijk besprak Caroline haar zorgen met de productie. “Hij zei: ‘Caroline, je moet absoluut geen schrik hebben. Wees jezelf en dan komt het helemaal goed. We maken een feelgood-programma en geen afbreektelevisie. Dat is onze stijl niet.’ Ik geloofde hem en heb meteen na dat gesprek mijn angst losgelaten.”

Ze vindt dat Vincent TV Productions topwerk heeft afgeleverd. “Van niemand van ons is een karikatuur gemaakt en er is ook niets in scène gezet.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen