TV Kantine zoekt acteur die Martien Meiland kan spelen

Carlo Boszhard is voor zijn populaire persiflagecomedy De TV Kantine op zoek naar een bekende Nederlander die in de huid kan kruipen van SBS 6-ster Martien Meiland. Dat schrijft hij in zijn column in Televizier. Boszhard heeft overwogen om zelf in de huid te kruipen van Meiland, maar het verschil in omvang is te groot. Volgens de presentator kan hij ‘onmogelijk’ op de realityster lijken. “Ik zie een rol die ik nog jaren zou kunnen spelen in De TV Kantine in rook opgaan“, zegt hij. 

Hij gaat het dus uitbesteden aan een gastacteur. “Dus nu zijn wij thuis naarstig op zoek naar een acteur of bekende Nederlander die jou zou kunnen spelen. En aangezien deze column door heel medialand wordt gelezen, is dit een open sollicitatie.”

Het moet een acteur zijn die tussen de 50 en 60 is en bovenal slank en lang. “En kun je gillen als een jonge juffrouw? Laat het me weten.”

Boszhard heeft er nu al zin in. “Ik zie een scène voor me dat ik als John de Mol aankom in Chateau Meiland om een contract aan te bieden voor de aankomende tien jaar bij SBS 6.”

De Mol heeft grootste plannen met Meiland. Hij gaat een presentator van hem maken. Daar maakt Boszhard zich dan wél weer zorgen over. “Als presentator word je wellicht snel geregisseerd tot iemand die je niet bent.”

Lees ook: SBS 6 maakt presentator van Martien Meiland (8 augustus)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen