RTL 4 zet kandidaten VR-bril op in nieuwe woonshow

RTL 4 komt met een woonprogramma waarin kandidaten een VR-bril op hun neus krijgen. Op die manier krijgen ze te zien hoe hun huis er óók uit zou kunnen zien. Dat heeft de zender laten weten. Het gaat om het format Your Home Made Perfect en er wordt nog gezocht naar kandidaten. “Is je huis toe aan een grondige verbouwing, maar heb je geen idee hoe? Dan is er hoop! De beste architecten maken een ontwerpen met de modernste 3D-techniek loop je door je virtuele droomhuis.”

De VR-bril is een leuke gimmick die wordt ingezet om het genre woon-tv een nieuwe impuls te geven. “Zo kun je echt voelen hoe jouw perfecte huis eruitziet, nog voordat er één steen is gelegd. Meld je nu aan!

Het is nog niet bekend wie het programma gaat presenteren. Het is de verwachting dat het programma later dit jaar het levenslicht ziet.

Mediamiljardair John de Mol deed naar verluidt mee aan de pilot. Hij zette de bril op in zijn Talpa-kantoor en zag vervolgens alleen maar RTL-meubilair, -sterren en -programma’s voor zich. Die verbouwing is inmiddels gerealiseerd.

De promo van Your Home Made Perfect kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen