RTL 4 zet kandidaten VR-bril op in nieuwe woonshow

Geplaatst op Mon 12 Aug 2019 om 12:10

RTL 4 komt met een woonprogramma waarin kandidaten een VR-bril op hun neus krijgen. Op die manier krijgen ze te zien hoe hun huis er óók uit zou kunnen zien. Dat heeft de zender laten weten. Het gaat om het format Your Home Made Perfect en er wordt nog gezocht naar kandidaten. “Is je huis toe aan een grondige verbouwing, maar heb je geen idee hoe? Dan is er hoop! De beste architecten maken een ontwerpen met de modernste 3D-techniek loop je door je virtuele droomhuis.”

De VR-bril is een leuke gimmick die wordt ingezet om het genre woon-tv een nieuwe impuls te geven. “Zo kun je echt voelen hoe jouw perfecte huis eruitziet, nog voordat er één steen is gelegd. Meld je nu aan!

Het is nog niet bekend wie het programma gaat presenteren. Het is de verwachting dat het programma later dit jaar het levenslicht ziet.

Mediamiljardair John de Mol deed naar verluidt mee aan de pilot. Hij zette de bril op in zijn Talpa-kantoor en zag vervolgens alleen maar RTL-meubilair, -sterren en -programma’s voor zich. Die verbouwing is inmiddels gerealiseerd.

De promo van Your Home Made Perfect kunt u hier bekijken.

Foto: RTL
11 Reacties op “RTL 4 zet kandidaten VR-bril op in nieuwe woonshow”


 1. Mark2

  Wat een sneue laatste zin. Laat wel zien hoe bevooroordeeld deze pagina is. sneu gewoon

 2. Janneke

  Je hebt geen gevoel voor humor Mark2.

 3. Peter

  Dit is toch al eens gedaan op Net5?

 4. peacock and whitemen

  Ik sluit mij aan bij mark2, een sneer af en toe krijg ik wel een glimlach van, maar dit is gewoon een tikkeltje a-journalistiek.

 5. Elm

  Dit deden ze toch allang bij dat VTwonen programma…

 6. Dennis

  Volgens mij is mediacourant niet echt n hoogstandje journalistiek. Daarom vind ik het wel kunnen. Moest er wel even om lachen.

 7. Ben Zine

  Laatste zin is geniaal, niet te snel lezen, op je in laten werken en je denkt eerst dat Ome Sjon mee heeft gedacht met het format en dan komt de clou. Ik hou van deze semi-journalistieke bijdragen. Als je MC leest weet je wat je (kunt) krijg(en).

 8. Walter

  Aangezien John de Mol niets met dit programma te maken heeft, is die laatste zin zelfs niet eens grappig. Als daar nog een link in zat, had het wel wat kunnen toevoegen. De rest van het bericht is ook gewoon het copy-paste niveau van MC en had MC zich beter aan kunnen houden. Nu laten ze alleen maar zien dat ze niet verder kijken dan het persbericht. Heb het anders over de vt wonen of BBC variant (https://www.youtube.com/watch?v=fRhAU7tpAmE)

 9. Lies

  Heerlijk:
  Mediamiljardair John de Mol deed naar verluidt mee aan de pilot. Hij zette de bril op in zijn Talpa-kantoor en zag vervolgens alleen maar RTL-meubilair, -sterren en -programma’s voor zich. Die verbouwing is inmiddels gerealiseerd.

 10. anoniem

  Is dit een krenterig vervolg op programma’s waar op kosten van de omroep, daadwerkelijk een verbouwing plaatsvond? :-)

 11. Jan

  Daar zie je als kijker dan toch niks van?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.